Рецепт Мексиканський підданого фото

Мексиканський підданого
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Мал , Довгозерний рис
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Десерти , Каші , Пудинг
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мексиканський пудинг або arroz con leche (буквально - "рис з молоком" ) - дуже солодка, але неймовірно ароматна і смачна рисова каша. Нам дуже сподобалося поєднання рису, кориці і лимонної цедри.

Опис приготування:

Традиція подавати до чаю солодощі та десерти з'явилася в Мексиці ще з часів англійської колонізації. Мексиканський рисовий пудинг - не виняток. Він дуже солодкий, але смачний і ароматний. Як приготувати мексиканський пудинг, я розповім вам в покроковому рецепті.

  • Молоко - 2 склянки
  • Рис довгозерний - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 штука
  • Цедра лимону - 1/2 штуки
  • Згущене молоко - 200 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 1/2 склянки
мексиканський підданого - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Рис промийте в холодній воді, відкиньте на сито. Ізюм залийте гарячою водою на 10 хвилин, відкиньте на сито.
мексиканський підданого - фото крок 2
Рис висипте в каструлю, залийте молоком, додайте сіль, паличку кориці і цедру лимона. Доведіть молоко до кипіння, на повільному вогні варите до м'якості рису протягом 40 хвилин.
мексиканський підданого - фото крок 3
Корицю і цедру видаліть. Додайте згущене молоко, ванілін, родзинки, перемішайте. Варіть до тих пір, поки рис не вбере в себе молоко, періодично помішуючи.
мексиканський підданого - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти