Рецепт Мексиканський підданого фото

Мексиканський підданого
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Молочні продукти, Крупи, Молоко, Мал, Довгозерний рис
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Гарячі страви, Десерти, Каші, Пудинг

Мексиканський пудинг або arroz con leche (буквально - "рис з молоком" ) - дуже солодка, але неймовірно ароматна і смачна рисова каша. Нам дуже сподобалося поєднання рису, кориці і лимонної цедри.

Традиція подавати до чаю солодощі та десерти з'явилася в Мексиці ще з часів англійської колонізації. Мексиканський рисовий пудинг - не виняток. Він дуже солодкий, але смачний і ароматний. Як приготувати мексиканський пудинг, я розповім вам в покроковому рецепті.

  • Молоко - 2 склянки
  • Рис довгозерний - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1 штука
  • Цедра лимону - 1/2 штуки
  • Згущене молоко - 200 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 1/2 склянки
мексиканський підданого - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Рис промийте в холодній воді, відкиньте на сито. Ізюм залийте гарячою водою на 10 хвилин, відкиньте на сито.
мексиканський підданого - фото крок 2
Рис висипте в каструлю, залийте молоком, додайте сіль, паличку кориці і цедру лимона. Доведіть молоко до кипіння, на повільному вогні варите до м'якості рису протягом 40 хвилин.
мексиканський підданого - фото крок 3
Корицю і цедру видаліть. Додайте згущене молоко, ванілін, родзинки, перемішайте. Варіть до тих пір, поки рис не вбере в себе молоко, періодично помішуючи.
мексиканський підданого - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти