Медово-часниковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Медово-часниковий соус - найпростіший з усіх відомих мені соусів до курки. До того ж, він ще і універсальний. Його моможно використовувати в готуванні або подавати до м'яса безпосередньо до столу.
Найпростіший рецепт приготування медово-часникового соусу в домашніх умовах. Мед + часник = смачно і швидко. Запечена під таким соусом курка набуває карамельний смак і красивий золотистий відтінок. Крім того, можете сміливо додавати в соус свої улюблені спеції або приправи. Хай щастить!
- Мед рідкий - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль і перець - За смаком

Все дуже просто. Вливаємо рідкий мед в ємність для соусу. Часник очищаємо і подрібнюємо ножем або за допомогою блендера.

З'єднуємо мед з часником, солимо і перчимо до смаку. Готовим соусом можна змащувати курку перед запіканням, а можна подавати його до вже готової птиці. Смачного!