Мармелад з суниці
(покроковий рецепт з фото)
Мармеладом з суниці нас з дітьми пригощала подруга на дитячому дні народження. Може тому, що вона його дуже вигадливо прикрасила, мармелад дуже сподобався і дітям і дорослим! Хочете дізнатися рецепт?
Мармелад з суниці, рецепт якого я виклала нижче, може вийти желейні або більш твердим, так би язикати жувальних, все залежить від кількості води і соковитості ягід. Але в будь-якому випадку зрозуміло, що це просто смакота, так як ягоди не піддавалися тепловій обробці. Мармелад за цим рецептом можна робити їх будь-яких ягід або фруктів, з яких виходить гарне, не рідким пюре. Пробуйте, хай щастить!
- Суниця - 250 грам
- Цукрова пудра - 250 грам
- Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 100 грам
Продукти для приготування мармелад з суниці.
Желатин замочити в холодній воді на 40 хвилин, щоб набряк.
Ягоду подрібнити блендером.
Додати цукрову пудру і ще перемішати блендером.
Виходить однорідна маса.
Набряклий желатин довести до кипіння, але не кип'ятити!
Змішати пюре з желатином до однорідної консистенції.
Готовий мармелад розлити по формах або на деко, покритий харчовою плівкою. Прибрати в холодильник до застигання.
Дістаємо з формочок, посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо. Смачного!