Рецепт Мариновані кабачки з морквою фото

Мариновані кабачки з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ділюся оригінальним і простим рецептом маринованих кабачків з морквою. Виходить незвичайний і дуже смачний салат. Він відмінно поєднується з будь-яким гарніром і доповнює м'ясні страви. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування маринованих кабачків з морквою дуже швидкий. Поласувати таким салатом ви зможете вже ввечері, якщо вранці не полінуйтеся виконати ці нескладні кроки. Дуже смачно, рекомендую!

  • Кабачок - 1 штука (один великий або два маленьких)
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Оцет 6% - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції для плову - 2 чайних ложки (можна брати будь-які спеції на ваш смак)
мариновані кабачки з морквою - фото крок 1
1. Кабачок моєму, нарізаємо за допомогою картоплечистки. Скибочки повинні нагадувати тонкі пелюстки.
мариновані кабачки з морквою - фото крок 2
2. Те ж саме робимо з морквою. Додамо її до кабачків.
мариновані кабачки з морквою - фото крок 3
3. В окремій мисці змішаємо масло, оцет, цукор, сіль і спеції. Заважаємо довго, поки весь цукор і сіль не розчиняться. Заливаємо овочі, і залишимо при кімнатній температурі настоятися 5-6 годин.
мариновані кабачки з морквою - фото крок 4
4. Через зазначений термін залишки маринаду зливаємо, і блюдо можна подавати!

Схожі рецепти