Мариновані кабачки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним і простим рецептом маринованих кабачків з морквою. Виходить незвичайний і дуже смачний салат. Він відмінно поєднується з будь-яким гарніром і доповнює м'ясні страви. Рекомендую!
Цей рецепт приготування маринованих кабачків з морквою дуже швидкий. Поласувати таким салатом ви зможете вже ввечері, якщо вранці не полінуйтеся виконати ці нескладні кроки. Дуже смачно, рекомендую!
- Кабачок - 1 штука (один великий або два маленьких)
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Оцет 6% - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції для плову - 2 чайних ложки (можна брати будь-які спеції на ваш смак)
1. Кабачок моєму, нарізаємо за допомогою картоплечистки. Скибочки повинні нагадувати тонкі пелюстки.
2. Те ж саме робимо з морквою. Додамо її до кабачків.
3. В окремій мисці змішаємо масло, оцет, цукор, сіль і спеції. Заважаємо довго, поки весь цукор і сіль не розчиняться. Заливаємо овочі, і залишимо при кімнатній температурі настоятися 5-6 годин.
4. Через зазначений термін залишки маринаду зливаємо, і блюдо можна подавати!