Маннік на кефірі з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ароматний пиріг з манної крупи. Готувати легко, інгредієнти доступні, то, що потрібно для домашнього чаювання. Кориця і ванільна настоянка наповнюють випічку особливим ароматом.
Маннік приготований на кефірі виходить пористим і легким, аромат кориці насичений і апетитний. По бажанню, в пиріг можна додавати сухофрукти, насіння або горіхи.
- Манька - 200 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Настоянка - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
Підготуємо інгредієнти.
У миску насипаємо цукор і корицю, додаємо яйця і все збиваємо до піни.
Кладемо шматочок м'якого вершкового масла.
Додаємо ароматну настойку.
Наливаємо кефір і все перемішуємо.
Насипаємо в миску манку.
Додаємо родзинки, перемішуємо.
Перекладаємо тісто в форму і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів, приблизно, 30 хвилин.
Маннік з корицею готовий. Приємного чаювання!