Манна каша з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Банальну манну кашу можна урізноманітнити, приготувавши її як-небудь по-особливому, наприклад, з яблуками. Можливо, така каша припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітлахам.
Якщо ваші домашні без захвату ставляться до ідеї манної каші на сніданок, спробуйте приготувати її з яблуками, вийде смачне і гарне блюдо, більше схоже на вишуканий десерт. Готувати просто, дивіться покроковий рецепт і радуйте своїх рідних.
- Манька - 55 грам (або 10 чайних ложок)
- Вода - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки (без верху)
- Яблуко - 1 штука
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
- Вершкове масло - 30 грам
Підготуйте інгредієнти.
В сотейник влейте молоко и воду, всипте сіль і цукор, доведіть до кипіння.
Очистіть Половіков яблука, наріжте дрібними кубиками, а якщо готуєте для дітей, натріть на тертці.
Додайте яблуко в закипіле молоко, всипте манку тонкою цівкою, одночасно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки, доведіть до кипіння, provara 3-4 хвилини.
Зніміть кашу з вогню, додайте вершкове масло, розмішайте.
Подавайте кашу, присипавши за бажанням корицею, прикрасивши тонкими скибочками яблука. Вийшла смачна і красива каша, яка урізноманітнює ваш сніданок.