Манна каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Як би мої діти не відвертали ніс від всіляких каш, але я їх все одно готую. Є їх обов'язково, особливо зростаючому організму. Пару раз в тиждень вони обов'язково з'являються в нашому раціоні.
Ви можете прочитати про те, як приготувати манну кашу з родзинками. Для сніданку цей варіант буде ідеальним. Крім сухофруктів ми ще додамо сир. А значить, блюдо стане ще корисніше. Отримати вранці таку порцію кальцію і вуглеводів нікому не завадить. Так що знайомтеся з рецептом.
- Вершкове масло - 50 грам
- Ізюм - 200 грам
- Сир - 300 грам
- Молоко - 1 літр
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ягоди, фрукти, горіхи - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Ізюм залийте водою на 10 хвилин. Потім промийте його кілька разів.
Молоко влийте в каструлю. Додайте в нього сіль, цукор і манку. Перемішайте інгредієнти. Доведіть суміш до кипіння.
Після закипання всипте в молоко родзинки. Зменшіть вогонь. Варіть кашу протягом 5 хвилин, помішуючи.
Після готуйте ще 6 хвилин. Потім вимкніть вогонь. Додайте сир. Перемішайте. Залиште кашу під кришкою на 10 хвилин.
Подавайте кашу, прикрасивши її фруктами, ягодами або горіхами. Смачного сніданку!