Малиново-журавлинний морс
(покроковий рецепт з фото)
Морс - це традиційний російський напій. У гарячому вигляді він відмінно зігріває взимку, в холодному - прекрасно освіжає влітку. Його готують з різних ягід, я пропоную взяти малину і журавлину.
Для того, щоб зберегти всі вітаміни морс кип'ятити ми не будемо - ягоди заллємо окропом. Для смаку і солодощі додайте цукор або мед. А взагалі, готуйте морс зі свіжих ягід, які ростуть на даний момент в саду або з заморожених. Влітку зберігаєте морс в холодильнику і подавайте з кубиками льоду, а взимку його можна прогріти.
- Журавлина - 300 грам
- Малина свіжа - 300 грам
- Вода - 2 L
- Цукор - За смаком
Журавлину подрібніть блендером.
З'єднайте журавлинне пюре і малину, залийте окропом. Потім накрийте кришкою і дайте постояти годину.
У графин насипте трохи цукру, mors procedite. Поєднайте воду з морепродуктами і остудіть.
Приємного!