Рецепт Малиново-журавлинний морс фото

Малиново-журавлинний морс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина , Журавлина
Для дітей , Літні
Солодке , Напої , Морс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морс - це традиційний російський напій. У гарячому вигляді він відмінно зігріває взимку, в холодному - прекрасно освіжає влітку. Його готують з різних ягід, я пропоную взяти малину і журавлину.

Опис приготування:

Для того, щоб зберегти всі вітаміни морс кип'ятити ми не будемо - ягоди заллємо окропом. Для смаку і солодощі додайте цукор або мед. А взагалі, готуйте морс зі свіжих ягід, які ростуть на даний момент в саду або з заморожених. Влітку зберігаєте морс в холодильнику і подавайте з кубиками льоду, а взимку його можна прогріти.

  • Журавлина - 300 грам
  • Малина свіжа - 300 грам
  • Вода - 2 L
  • Цукор - За смаком
малиново-журавлинний морс - фото крок 1
Журавлину подрібніть блендером.
малиново-журавлинний морс - фото крок 2
З'єднайте журавлинне пюре і малину, залийте окропом. Потім накрийте кришкою і дайте постояти годину.
малиново-журавлинний морс - фото крок 3
У графин насипте трохи цукру, mors procedite. Поєднайте воду з морепродуктами і остудіть.
малиново-журавлинний морс - фото крок 4
Приємного!

Схожі рецепти