Рецепт Журавлинний морс фото

Журавлинний морс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На полуденок
Напої, Морс

Один з найбільш традиційних російських напоїв - морс. Його готують з одного або декількох видів ягід. Він неймовірно корисний і вітамінний. Ви можете це зробити за рецептом, як приготувати журавлинний морс.

Журавлинний морс можна подати на святковий стіл або зробити просто так. Морс не тільки смачний, але дуже корисний. Його можна зробити зі свіжих або заморожених ягід. У нього більш щільна консистенція, ніж у соку або компоту, а також допускається осад.

  • Журавлина - 0, 5 склянки
  • Вода - 2 L
  • Цукор - За смаком
журавлинний морс - фото крок 1
1. Вимийте ягоди журавлини, викладіть їх в миску.
журавлинний морс - фото крок 2
2. Скористайтеся качалкою або ступкою і розімніть ягоди в пюре, щоб видавити з них сік.
журавлинний морс - фото крок 3
3. Марлю викладіть на сито, перекладіть в неї все ягоди разом з утворилися соками.
журавлинний морс - фото крок 4
4. Гарненько відіжміть весь сік в іншу ємність, видаліть ягоди.
журавлинний морс - фото крок 5
5. Розбавте вийшов сік холодної або теплою водою і за смаком додайте цукор. Подавайте морс теплим або холодним.

Схожі рецепти