Малиновий трайфл (листковий десерт)
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні і смачний десерт можна приготувати швидко і легко, досить лише викласти шарами ягоди, крем, крихту з печива і інші доступні інгредієнти і дати їм просочитися.
Хочу розповісти вам, як приготувати малиновий трайфл (листковий десерт), який стає все більш популярним завдяки легкості приготування і доступності інгредієнтів. Головним плюсом такого десерту є те, що ви можете замінити деякі інгредієнти - ягоди, печиво, або вершки. Крім того, такий десерт дуже зручно подавати, так як його потрібно готувати і подавати в окремих келихах або формочках.
- Малина - 150 грам
- Ожина - 150 грам
- Вершки 33% - 250 грам
- Малина - 200 грам (заморожена)
- Печиво "савоярді" - 8 штук
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Малинове варення - 4 Ст. Ложки
1. Заморожену малину перебейте блендером до стану крижаної крихти. Додайте білки, цукор і збийте масу міксером, поступово збільшуючи швидкість.
2. Збивайте масу протягом 5 хвилин, щоб вона збільшилася в обсязі. Крем відправте в холодильник. Холодні вершки збийте з цукром до щільної крему. Зберіть десерт: акуратно викладіть крем на дно келиха.
3. Зверху викладіть печиво, попередньо зануривши його в заварені какао. Зверху знову викладіть крем, полуницю, ожину, збиті вершки, печиво і знову крем.
4. Полийте десерт малиновим варенням. Смачного!