Рецепт Малиновий конфітюр фото

Малиновий конфітюр
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Страви без випічки
На швидку руку
Заготовки , Джем
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Дивно смачні ліки, джерело натуральних вітамінів, відмінна начинка для пирогів і прекрасне доповнення до ароматного чаю - все це приготовлений вдома малиновий конфітюр.

Опис приготування:

Неймовірно смачний і досить простий рецепт малинового конфітюру, в якому немає нічого зайвого.

1. Для початку необхідно вимити і просушити ягоди.

2. Розділити навпіл. Одну частину ягід пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером. Іншу малину залишити цілою.

При бажанні можна протерти через сито все ягоди, тоді текстура конфитюра буде більш однорідною.

3. У каструлю з товстим дном відправити ягоди, протерту малину і цукор. Кількість цукру залежить від солодощі ягід і ваших смакових пристрастей.

4. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Проварити буквально пару хвилин і можна знімати з вогню.

Консистенція цього конфітюру виходить відмінна, навіть без додавання желатину. Однак при бажанні можна додати в малиновий конфітюр в домашніх умовах і його.

Готовий конфітюр розлити по банках і накрити щільними кришками. Після охолодження можна відправити в холодильник.

Натуральні вітаміни малинового конфітюру незамінні в осінньо-зиязикай період і при простудних захворюваннях.

  • Малина - 2 кілограма
  • Цукор - 1-1.5 кілограма
Неймовірно смачний і досить простий рецепт малинового конфітюру, в якому немає нічого зайвого.

1. Для початку необхідно вимити і просушити ягоди.

2. Розділити навпіл. Одну частину ягід пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером. Іншу малину залишити цілою.

При бажанні можна протерти через сито все ягоди, тоді текстура конфитюра буде більш однорідною.

3. У каструлю з товстим дном відправити ягоди, протерту малину і цукор. Кількість цукру залежить від солодощі ягід і ваших смакових пристрастей.

4. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Проварити буквально пару хвилин і можна знімати з вогню.

Консистенція цього конфітюру виходить відмінна, навіть без додавання желатину. Однак при бажанні можна додати в малиновий конфітюр в домашніх умовах і його.

Готовий конфітюр розлити по банках і накрити щільними кришками. Після охолодження можна відправити в холодильник.

Натуральні вітаміни малинового конфітюру незамінні в осінньо-зиязикай період і при простудних захворюваннях.

Схожі рецепти