Рецепт Малинове суфле фото

Малинове суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Фуршет
Випічка , Десерти , Суфле
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите повітряні та ніжні десерти, то ідеальним варіантом для вас стане це простий рецепт малинового суфле. Від такого ласощі неможливо відірватися.

Опис приготування:

Не знаю, ніж побалувати себе смачненьким? ягідні десерти - ідеальний варіант для дорослих і дітей. Рецепт приготування малинового суфле досить простий, а результат перевершить всі ваші очікування. Повітряний і дуже апетитний десерт, який може зайняти гідне місце навіть в меню хорошого ресторану.

  • Малина - 300 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Заголовок для палітурки - 2 Ст. Ложки
  • Білки - 10 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
малинове суфле - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити як слід ягоди і відправити їх в блендер. Додати води і збити до однорідної консистенції.
малинове суфле - фото крок 2
2. Щоб малинове суфле в домашніх умовах було ніжним і без крупинок, збиті ягоди необхідно протерти через сито.
малинове суфле - фото крок 3
3. Всипати до протертого пюре цукрову пудру і відправити на повільний вогонь. Періодично помішуючи, потрібно злегка уварити малину і повністю розчинити пудру. Кількість цукрової пудри залежить від солодощі ягоди і ваших смакових уподобань.
малинове суфле - фото крок 4
4. У невелику ємність всипати просіяне кукурудзяне борошно і додати трохи води. Ретельно перемішати, щоб в борошні не було грудочок.
малинове суфле - фото крок 5
5. Білки кімнатної температури, ретельно відокремлені від жовтків, з'єднати з дрібкою солі. Почати збивати на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Білки повинні стати щільними.
малинове суфле - фото крок 6
6. Акуратно до білків ввести муку і ягоди. Плавними рухами перемішати все, щоб маса залишалася пишною, тільки тоді рецепт приготування малинового суфле буде правильним.
малинове суфле - фото крок 7
7. Невеликі формочки ретельно промазати вершковим маслом. Викласти масу в форму і відправити в розігріту духовку. При середній температурі випікати суфле близько 13-15 хвилин. Перед подачею можна присипати зверху трохи цукрової пудри і додати кілька ягідок малини.

Схожі рецепти