Макарони з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
У сезон овочів хочеться приготувати багато смачних і корисних страв. Пропоную вашій увазі один з таких варіантів - макарони з кабачками.
Приготувати макарони з кабачками досить просто. Це корисне, ситне блюдо, яке буде готове вже через якихось 30-35 хвилин.
- Кабачки - 2 штуки
- Макарони - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сир - 100 грам
- Базилік - 10 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Як зробити макарони з кабачками? Все дуже просто. При наявності всіх необхідних інгредієнтів, приготування страви не займе багато часу. До того ж, тут завжди є місце для фантазії і експериментів.
2. Для початку необхідно підготувати овочі. Кабачки вимити, просушити і нарізати тонкими брусочками (можна кубиками). Цибулину і часник очистити і також подрібнити.
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди спочатку цибулю з часником. Обсмажити до золотистого кольору, а потім додати кабачки. Ретельно перемішати і смажити на середньому вогні.
4. Тим часом необхідно відправити в киплячу і злегка підсолену воду макарони. Готові макарони відкинути на друшляк і злегка обсушити. При бажанні зверху можна збризнути оливковою олією.
4. Овочі на сковороді потрібно посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна ще додати сушені трави. Базилік вимити і трохи подрібнити. Надіслати на сковороду, ретельно перемішати. Тепер можна додати до кабачків макарони. Потім потроху ввести вершки, потримати на вогні близько 3-5 хвилин і блюдо практично готове. Перед подачею ще обов'язково макарони з кабачками в домашніх умовах потрібно присипати тертим сиром.