Мафіни з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір боїтеся піч або ж тільки починаєте себе в цьому пробувати, то раджу вам почати з маффинов. Здебільшого, вони мають дуже просту основу і склад. Так що складнощів бути не повинно.
Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати маффіни з бананом. Вам всього лише знадобитися змішати всі інгредієнти і запекти їх. Ви можете спробувати замінити фрукт на інший. Наприклад, якщо ви додасте яблука, то краще їх просто нарізати кубиками, а не перетворювати в пюре, як банан.
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 300 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Банан - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1/3 чайних ложки
- Ізюм - 50 грам
- Цукрова пудра - За смаком
100г. Розм'якшеного масла з'єднайте з цукром і яйцем. Збийте суміш міксером, а потім додайте в неї кефір.
М'який банан перетворите в пюре або розм'якшіть виделкою. Додайте його до масляною масою.
Далі внесіть борошно і розпушувач. Замішайте тісто.
Потім додайте промиті родзинки. Перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форми для випічки змастіть маслом. Влийте в них тісто.
Випікайте маффіни протягом 30 хвилин. Подавайте їх, посипавши цукровою пудрою. Приємного чаювання!