Рецепт Мафіни сирні фото

Мафіни сирні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Маффіни , Каро
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Маффіни бувають шоколадними та вершковими, з різними начинками, з легкої лимонної кислинкою або грушевої солодкістю, але я також печу менш традиційні смачні гострі сирні маффіни з цибулею і перцем.

Опис приготування:

Ми всі звикли, що маффіни - це солодкі кекси з фруктовою, ягідної або шоколадною начинкою. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати солоні і гострі сирні маффіни з цибулею, гірчицею і кайенский перцем. Основний смак будуть давати сир і цибулю, а спеції наповнюватимуть нашу випічку цікавими гострими нотками і гіркуватістю. Борошно пропоную взяти змішану і додати насіння льону, так вийде більш здорова їжа, але в цілому можна взяти просто звичайне борошно.

  • Борошно - 100 грам
  • Сир - 200 грам
  • Молоко - 90 мілілітрів
  • Гречана мука - 50 грам
  • Насіння льону - 1 Чайна ложка (або насіння Чіа)
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Суха гірчиця - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Каєнський перець - 1 щіпка (або червоний мелений)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Червона цибуля - 1 штука (візьміть невелику цибулину)
1
Молоко злегка підігрійте, додайте в нього лляні насіння, щоб вони трохи постояли.
2
В окремому посуді збийте яйце в гарну піну, додайте сир, добре перемішайте, додайте замочені насіння льону з молоком.
3
Просійте борошно, додайте розпушувач, каєнський перець, сіль і гірчицю. Добре все змішайте.
4
З'єднайте рідкі і сухі інгредієнти і акуратно розмішайте все разом. Розлийте тісто по формах і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 25 хвилин.

Схожі рецепти