Мадленки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 30 хв.
Печиво"Мадлен" відноситься до класичної французької кухні. Але, Проте, рецептів його приготування є безліч і всі вони по-своєму смачні. Спробуйте приготувати його з мигдалю!
Опис приготування:
Зазвичай це печиво випікається у формі морських гребінців. Для цього у вас повинна бути спеціальна форма. Але якщо класичний вид не є принциповим, то, цілком, можна зробити це печиво будь-якої форми.
- Мигдалеве борошно - 1 склянок
- Вершкове масло - 1/4 склянки (розтоплене)
- Мед - 3-4 Ст. Ложок
- Цедра апельсина - 1 чайних ложок
Приготуйте необхідну кількість мигдального борошна.
Вершкове масло розтопіть.
Всипте борошно і перемішайте. Додайте мед і цедру апельсина. Ще раз добре перемішайте.
Розкладіть тісто в підготовлені формочки. Поставте запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, хвилин 10-15.
Приємного чаювання!