Рецепт Мадленки фото

Мадленки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 30 хв.

Печиво"Мадлен" відноситься до класичної французької кухні. Але, Проте, рецептів його приготування є безліч і всі вони по-своєму смачні. Спробуйте приготувати його з мигдалю!

Опис приготування:

Зазвичай це печиво випікається у формі морських гребінців. Для цього у вас повинна бути спеціальна форма. Але якщо класичний вид не є принциповим, то, цілком, можна зробити це печиво будь-якої форми.

  • Мигдалеве борошно - 1 склянок
  • Вершкове масло - 1/4 склянки (розтоплене)
  • Мед - 3-4 Ст. Ложок
  • Цедра апельсина - 1 чайних ложок
мадленки - фото крок 1
Приготуйте необхідну кількість мигдального борошна.
мадленки - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть.
мадленки - фото крок 3
Всипте борошно і перемішайте. Додайте мед і цедру апельсина. Ще раз добре перемішайте.
мадленки - фото крок 4
Розкладіть тісто в підготовлені формочки. Поставте запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, хвилин 10-15.
мадленки - фото крок 5
Приємного чаювання!

Схожі рецепти