М'ясо з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати м'ясо з ананасами в духовці може кожна господиня, зробити це можна за одну годину. Ананаси прекрасно поєднуються зі свининою і сиром. Саме таке блюдо ми і будемо готувати на цей раз.
Якщо ви хочете побалувати кохану людину або своїх домашніх смачним і соковитим м'ясом, то приготуйте свинину з сиром і ананасами. Таке м'ясо з ананасами виходить ніжним, соковитим і неймовірно ароматним. Ананаси можна брати свіжі, але я віддаю перевагу консервовані, вони краще просочують м'ясо, роблячи його більш соковитим.
- Свинина м'якоть - 500 грам (або шия)
- Ананаси консервовані - 200 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування свинини з ананасами і сиром нам знадобиться пісна частина м'яса, але можна брати і шию (вона соковитіше). Корейка або відбивна ідеально підійдуть для запікання свинини з ананасами. Беремо м'ясо, робимо в ньому надрізи товщиною не більше сантиметра.