М'ясо кабана в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо вам пощастило вийти заміж за мисливця, який періодично радує сім'ю дичиною - то це рецепт для вас. Кабаняче м'ясо має свої нюанси в приготуванні - але нічого складного.
Опис приготування:
Кращий спосіб приготування дичини. Очистіть і поріжте моркву, цибуля і часник і обсмажте протягом 15 хвилин в чаші мультиварки. М'ясо кабана промийте, поріжте шматочками, змішайте з орегано, перцем, паприкою і сіллю і залиште на 10 хвилин просочитися. Потім додайте до овочів в мультиварці і смажте разом 5 хвилин. Далі додайте порізані помідори, через п'ять хвилин влийте пару склянок води і томатний соус і включіть режим гасіння на 2 годину. На стіл м'ясо кабана цілком можна подати без гарніру, або обмежитися картопляним пюре. Смачного!
- М'ясо дикого кабана - 1, 5 кілограма
- Помідори - 6 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатний соус - 5 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Мелений перець - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 щіпка
- Паприка - За смаком
М'ясо необхідно розморозити, якщо воно у вас заморожено, і добре промийте.
Очистіть і поріжте моркву, цибуля і часник і обсмажте протягом 15 хвилин в чаші мультиварки.
М'ясо порізати шматочками, змішайте з орегано, перцем, паприкою і сіллю і залиште на 10 хвилин просочитися.
Потім додайте м'ясо до овочів і смажте разом ще хвилин 5-7.
Додайте дрібно порізані помідори, через п'ять хвилин влийте пару склянок води і томатний соус і включіть режим гасіння на 2 годину. На стіл м'ясо кабана цілком можна подати без гарніру, або обмежитися картопляним пюре.