Рецепт М'ясо кабана в мультиварці фото

М'ясо кабана в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо вам пощастило вийти заміж за мисливця, який періодично радує сім'ю дичиною - то це рецепт для вас. Кабаняче м'ясо має свої нюанси в приготуванні - але нічого складного.

Опис приготування:

Кращий спосіб приготування дичини. Очистіть і поріжте моркву, цибуля і часник і обсмажте протягом 15 хвилин в чаші мультиварки. М'ясо кабана промийте, поріжте шматочками, змішайте з орегано, перцем, паприкою і сіллю і залиште на 10 хвилин просочитися. Потім додайте до овочів в мультиварці і смажте разом 5 хвилин. Далі додайте порізані помідори, через п'ять хвилин влийте пару склянок води і томатний соус і включіть режим гасіння на 2 годину. На стіл м'ясо кабана цілком можна подати без гарніру, або обмежитися картопляним пюре. Смачного!

  • М'ясо дикого кабана - 1, 5 кілограма
  • Помідори - 6 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатний соус - 5 Ст. Ложок
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Паприка - За смаком
м'ясо кабана в мультиварці - фото крок 1
М'ясо необхідно розморозити, якщо воно у вас заморожено, і добре промийте.
м'ясо кабана в мультиварці - фото крок 2
Очистіть і поріжте моркву, цибуля і часник і обсмажте протягом 15 хвилин в чаші мультиварки.
м'ясо кабана в мультиварці - фото крок 3
М'ясо порізати шматочками, змішайте з орегано, перцем, паприкою і сіллю і залиште на 10 хвилин просочитися.
м'ясо кабана в мультиварці - фото крок 4
Потім додайте м'ясо до овочів і смажте разом ще хвилин 5-7.
м'ясо кабана в мультиварці - фото крок 5
Додайте дрібно порізані помідори, через п'ять хвилин влийте пару склянок води і томатний соус і включіть режим гасіння на 2 годину. На стіл м'ясо кабана цілком можна подати без гарніру, або обмежитися картопляним пюре.

Схожі рецепти