Рецепт М'ясні вафлі фото

М'ясні вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи можна ще когось здивувати котлетами? Якщо у вас вдома є вафельница, так! Котлети в ній виходять надзвичайно смачні! З підсмаженою скоринкою, ніжні, соковиті! просто казка!

Опис приготування:

У фарш для котлеток ви можете додавати будь-які спеції або прянощі. Наприклад, відмінно впишеться сушений або свіжий часник. Влітку можна додати половинку молодого кабачка, натертого на крупній тертці. Вийде ще більш соковито і свіжо! А зараз розповім докладно, як приготувати м'ясні вафлі. Дуже смачно!

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм
  • Картопля - 2 штуки (сирої)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
м'ясні вафлі - фото крок 1
Підготуйте всі основні інгредієнти. Лук і картоплю почистіть і помийте.
м'ясні вафлі - фото крок 2
Картоплю і цибулю натріть на крупній тертці, додайте в фарш і перемішайте.
м'ясні вафлі - фото крок 3
Потім додайте два яйця і знову ретельно перемішайте.
м'ясні вафлі - фото крок 4
В останню чергу додайте панірувальні сухарі, перемішайте. Посоліть і поперчіть фарш за смаком. Дайте йому постояти 15-20 хвилин і можна приступати.
м'ясні вафлі - фото крок 5
Перший раз вафельницу можна змастити олією, далі вирішите по ходу приготування. Мені більше змащувати не довелося. Отже, викладаємо фарш по всій робочої окружності вафельниці шаром приблизно 0, 5-0, 7 см. Це не тісто, розтікатися він не буде. Накриваємо другою частиною, трохи придавлюємо, потім відпускаємо і смажимо до тих пір, поки не згасне індикатор. Як і звичайні вафлі.
м'ясні вафлі - фото крок 6
Наша м'ясна вафля-котлетка готова! Подавайте з гарніром або овочами.
м'ясні вафлі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти