Лосось в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Лосось в паніровці може стати шедевром. У цьому я переконалася зовсім недавно, побувавши на дні народженні. Кожен раз я дивуюся, якомога змінити звичне блюдо і отримати від нього нове задоволення!
Лосось в паніровці з мигдалю має казковий смак. Зауважу, що лосось і сам по собі просто чудовий, але цей рецепт заслуговує на всіляку увагу. Маринування зробить лосось більш соковитим, але якщо у вас немає часу, пропустіть цей крок. Лосось в паніровці готується дуже швидко, зазвичай вистачає 10- 15 хвилин в залежності від товщини шматка. Звертаю вашу увагу, що сковороду і масло потрібно добре розігріти, але смажити на середньому вогні. Успіхів і приємного апетиту!
- Філе лосося - 600-700 грам
- Лимон (сік) - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Білок - 1 штука
- Мигдальні пластівці - 3-4 Ст. Ложок
- Масло для смаження - За смаком
- Спеції - За смаком
Філе лосося помити, посипати сіллю і на 2-3 години залишити маринуватися в лимонному соці.
Збити яєчний білок. Рибу обваляти в борошні, потім опустити в білок і потім в мигдальні пластинки.
Добре розігріти масло і смажити рибу в мигдальної паніровці на невеликому вогні до готовності.
Смачного!