Листковий салат «грибна барліг»
(покроковий рецепт з фото)
Листковий салат "грибна барліг" розбавить ваш звичний набір улюблених листкових салатів, зразок шуби і мімози. Простий набір продуктів - і нове блюдо вже у вас на столі! Читайте рецепт і готуйте!
Листковий салат "грибна барліг" прикрасить не тільки ваше щоденне меню, але і святкове. Незважаючи на те, що він листковий, ви можете запросто міняти його форму і оформлення! Додайте в вашу скарбничку рецептів ще одне блюдо. Приготуйте і діліться враженнями
- Яйця - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Гриби - 300 грам (будь-які)
- Солоні огірки - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
1. Поставте відварюватися картопля і яйця, а тим часом обсмажте гриби (у лисиць змінюються) на оливковій олії, поки не випарується вся рідина.
2. Коли рідина випарується, до грибам додайте порізаний півкільцями цибулю. Додати сіль, поперчіть за смаком. Обсмажуйте до золотистого лука.
3. Готові гриби викладіть на дно салатник.
4. Відварену картоплю остудіть і натріть на крупній тертці поверх шару грибів. Змастіть майонезом.
5. Солоні огірки також натріть на великій тертці і відіжміть зайву рідину. Викладіть шаром поверх картоплі.
6. Далі очистимо яйця і натираємо на крупну тертку. Викладаємо поверх шару солоних огірків і змащуємо майонезом.
7. Останнім шаром натираємо на крупну тертку сир.
8. Салат готовий! Можна дати салату настоятися або пробувати відразу ж. Смачного!