Рецепт Салат «грибна казка» фото

Салат «грибна казка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Гриби , Шинка , Печериці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ще один рецепт, який можна записати в розділ"Святкові страви" . Тут ви дізнаєтеся, як приготувати салат"Грибна казка" , він ніжний і ситний, і його можна подати на святковий стіл.

Опис приготування:

Готувати цей салат необхідно у високій посуді, так як подавати на стіл його потрібно порційно у вигляді трикутних шматочків тортика. Ситним і ароматним цей салат роблять печериці та плавлений сир, а картопля, морква і яйця можна назвати традиційними інгредієнтами більшості салатів. Обов'язково додайте трохи зелені (найкраще зеленої цибулі) для красивого виду салату. Заправити його можна майонезом або густою сметаною.

  • Шинка - 200 грам (шинка)
  • Печериці - 300 грам
  • Плавлений сир - 300 грам
  • Зелена цибуля - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Майонез - За смаком
салат
1. Відваріть в киплячій підсоленій воді і остудіть моркву і картоплю. Очистіть остиглі овочі від шкірки. Картопля натріть на крупній тертці, розподіліть по дну миски і змастіть майонезом.
салат
2. Подрібніть зелену цибулю і розподіліть по картопляному шару. Відварені яйця натріть на крупній тертці і викладіть зверху на зелень, але не притискайте. Змастіть шар майонезом.
салат
3. Печериці наріжте пластинками і розподіліть по майонезу, після чого викладіть нарізану кубиками шинку і знову змастіть шар майонезом. Зверху натріть на крупній тертці остигнула морква, змастіть її майонезом.
салат
4. Викладіть зверху натертий на крупній тертці плавлений сир, змішаний з ложкою майонезу. Салат накрийте плівкою і відправте в холодильник на 3 годину. Дрібно наріжте зелену цибулю і прикрасьте салат. Смачного!

Схожі рецепти