Салат «грибна луг» з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "грибна поляна" з шинкою - гідне блюдо для святкового столу. Ситний салат порадує вас своїм зовнішнім виглядом і неповторним смаком. Беріть на замітку рецепт!
Салат "грибна поляна" з шинкою зможе здивувати всіх гостей, тому записуйте рецепт в свою скарбничку. Для святкового застілля - це ідеальний варіант. Салат готується з додаванням картоплі, морквини, сиру, опеньків та яєць. Шинка відмінно поєднується з кожним компонентом такого салату.
- Шинка - 120 грам
- Опеньки - 100 грам (мариновані)
- Картопля - 150 грам
- Сир - 80 грам (твердий)
- Морква - 80 грам
- Яйця курячі - 2 грами (дрібні)
- Кріп - 3 грами
- Майонез - 100-120 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату "грибна поляна" з шинкою.
Заздалегідь зваріть картоплю і моркву до м'якості, варяться коренеплоди близько 20 хвилин. Також зваріть круто курячі яйця. Зварені компоненти остудіть і наріжте кубиками - картопля, морквину і яйця. Також наріжте кубиками і шинку. Дрібно наріжте свіжий кріп.
Сир натріть на тертці.
Викладіть всі інгредієнти шарами: 1 шар - картопля, 2 шар - морквина, 3 шар - яйця, 4 шар - сир, 5 шар - шинка. Кожен шар промазуйте майонезом і додайте трохи солі.
Прикрасьте салат опеньками і кропом, формуючи поляну.
Смачного!