Рецепт Салат «грибна луг» з шинкою фото

Салат «грибна луг» з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Салат"Грибна поляна" з шинкою - гідне блюдо для святкового столу. Ситний салат порадує вас своїм зовнішнім виглядом і неповторним смаком. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Салат"Грибна поляна" з шинкою зможе здивувати всіх гостей, тому записуйте рецепт в свою скарбничку. Для святкового застілля - це ідеальний варіант. Салат готується з додаванням картоплі, морквини, сиру, опеньків та яєць. Шинка відмінно поєднується з кожним компонентом такого салату.

  • Шинка - 120 грам
  • Опеньки - 100 грам (мариновані)
  • Картопля - 150 грам
  • Сир - 80 грам (твердий)
  • Морква - 80 грам
  • Яйця курячі - 2 грами (дрібні)
  • Кріп - 3 грами
  • Майонез - 100-120 грам
  • Сіль - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти для приготування салату"Грибна поляна" з шинкою.
салат
Заздалегідь зваріть картоплю і моркву до м'якості, варяться коренеплоди близько 20 хвилин. Також зваріть круто курячі яйця. Зварені компоненти остудіть і наріжте кубиками - картопля, морквину і яйця. Також наріжте кубиками і шинку. Дрібно наріжте свіжий кріп.
салат
Сир натріть на тертці.
салат
Викладіть всі інгредієнти шарами: 1 шар - картопля, 2 шар - морквина, 3 шар - яйця, 4 шар - сир, 5 шар - шинка. Кожен шар промазуйте майонезом і додайте трохи солі.
салат
Прикрасьте салат опеньками і кропом, формуючи поляну.
салат
Смачного!

Схожі рецепти