Смачний салат «Ckazochnaya луг»
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Різдво
На кожне свято я завжди готую салати, як за традиційними, так і за новими рецептами. Нещодавно я спробувала дуже смачний салат з м'ясом качки. Соковитий, ситний, швидко готується, легко оформляється.
Салат відмінно вписується як в святковий, так і в повсякденне меню. Качину грудку в будні можна замінити на куряче філе. Нижче я по докладно описала, як приготувати смачний салат"Cказочная поляна" .
- Грудка качина - 300 грам
- Кукурудза - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки (середній)
- Сир - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для смаження)
- Салат (лист) - 2 штуки
Підготуйте необхідні продукти. Поставте відварюватися яйця. Качину грудку промийте під прохолодною водою, обсушити.
Качину грудку наріжте дрібними шматочками, додайте перець і уцхо-сунелі, обсмажте на розжареній олії до рум'яної скоринки протягом 4-5 хвилин. Додайте 1/2 склянки гарячої води і тушкуйте під закритою кришкою протягом 10 хвилин.
Варені яйця остудіть, очистіть, наріжте кубиками. Зелену цибулю подрібніть, огірок наріжте кубиками, сир натріть на дрібній тертці.
У мисці з'єднайте половину тертого сиру, кукурудзу, огірок і яйця, перемішайте.
На блюдо для подачі покладіть салатні листя, по краю - шматочки м'яса. У центр - салат, зверху - тертий сир. Між м'ясом і сиром -
Подрібнену зелену цибулю. Смачного!
Подрібнену зелену цибулю. Смачного!