Луг
(покроковий рецепт з фото)
Любителям солодощів домашнього приготування хочу запропонувати взяти на замітку дуже простий, але неймовірно класний варіант, як приготувати нугу. Це просто приголомшливе ласощі для дітей і дорослих.
Нуга в домашніх умовах може бути не тільки самостійним десертом, але і інгредієнтом в тортах, наприклад, або в інших варіантах випічки. Якщо ви любите солодке, тоді точно прийдете в захват від цих ласощів. Я рекомендую використовувати 1-3 виду горішків, щоб було смачніше. При бажанні готову нугу перед подачею також можна полити шоколадом.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 3 склянки
- Кукурудзяний сироп - 1 Склянка
- Горіхи - 2 склянки
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт нуги на вашій кухні.
2. Горішки викладіть на деко або на сковороду, підсушіть їх трохи. Підготуйте пергамент, змастивши його рослинним маслом без запаху, викладіть його в форму.
3. З'єднайте цукор і кукурудзяний сироп. Поставте їх на вогонь і доведіть до кипіння. provara, поки карамель не стане золотистого кольору.
4. Акуратно відокремте білки від жовтків, збийте їх з дрібкою солі. Влийте тонкою цівкою карамель, не припиняючи збивати.
5. Ось така апетитна нуга в домашніх умовах виходить.
6. Додайте горіхи і ще раз перемішайте. Викладіть нугу в форму, акуратно розрівняйте її.
7. Накрийте зверху ще одним листом пергаменту і залиште на ніч. Ось і весь секрет, як приготувати нугу. Перед подачею акуратно зніміть папір і наріжте ласощі гострим ножем на порційні шматочки.
Смачного!
Смачного!