Рецепт Луг фото

Луг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Яйця, Горіхи
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Любителям солодощів домашнього приготування хочу запропонувати взяти на замітку дуже простий, але неймовірно класний варіант, як приготувати нугу. Це просто приголомшливе ласощі для дітей і дорослих.

Нуга в домашніх умовах може бути не тільки самостійним десертом, але і інгредієнтом в тортах, наприклад, або в інших варіантах випічки. Якщо ви любите солодке, тоді точно прийдете в захват від цих ласощів. Я рекомендую використовувати 1-3 виду горішків, щоб було смачніше. При бажанні готову нугу перед подачею також можна полити шоколадом.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 3 склянки
  • Кукурудзяний сироп - 1 Склянка
  • Горіхи - 2 склянки
луг - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт нуги на вашій кухні.
луг - фото крок 2
2. Горішки викладіть на деко або на сковороду, підсушіть їх трохи. Підготуйте пергамент, змастивши його рослинним маслом без запаху, викладіть його в форму.
луг - фото крок 3
3. З'єднайте цукор і кукурудзяний сироп. Поставте їх на вогонь і доведіть до кипіння. provara, поки карамель не стане золотистого кольору.
луг - фото крок 4
4. Акуратно відокремте білки від жовтків, збийте їх з дрібкою солі. Влийте тонкою цівкою карамель, не припиняючи збивати.
луг - фото крок 5
5. Ось така апетитна нуга в домашніх умовах виходить.
луг - фото крок 6
6. Додайте горіхи і ще раз перемішайте. Викладіть нугу в форму, акуратно розрівняйте її.
луг - фото крок 7
7. Накрийте зверху ще одним листом пергаменту і залиште на ніч. Ось і весь секрет, як приготувати нугу. Перед подачею акуратно зніміть папір і наріжте ласощі гострим ножем на порційні шматочки.
Смачного!

Схожі рецепти