Рецепт Луг фото

Луг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Яйця , Горіхи
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям солодощів домашнього приготування хочу запропонувати взяти на замітку дуже простий, але неймовірно класний варіант, як приготувати нугу. Це просто приголомшливе ласощі для дітей і дорослих.

Опис приготування:

Нуга в домашніх умовах може бути не тільки самостійним десертом, але і інгредієнтом в тортах, наприклад, або в інших варіантах випічки. Якщо ви любите солодке, тоді точно прийдете в захват від цих ласощів. Я рекомендую використовувати 1-3 виду горішків, щоб було смачніше. При бажанні готову нугу перед подачею також можна полити шоколадом.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 3 склянки
  • Кукурудзяний сироп - 1 Склянка
  • Горіхи - 2 склянки
луг - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт нуги на вашій кухні.
луг - фото крок 2
2. Горішки викладіть на деко або на сковороду, підсушіть їх трохи. Підготуйте пергамент, змастивши його рослинним маслом без запаху, викладіть його в форму.
луг - фото крок 3
3. З'єднайте цукор і кукурудзяний сироп. Поставте їх на вогонь і доведіть до кипіння. provara, поки карамель не стане золотистого кольору.
луг - фото крок 4
4. Акуратно відокремте білки від жовтків, збийте їх з дрібкою солі. Влийте тонкою цівкою карамель, не припиняючи збивати.
луг - фото крок 5
5. Ось така апетитна нуга в домашніх умовах виходить.
луг - фото крок 6
6. Додайте горіхи і ще раз перемішайте. Викладіть нугу в форму, акуратно розрівняйте її.
луг - фото крок 7
7. Накрийте зверху ще одним листом пергаменту і залиште на ніч. Ось і весь секрет, як приготувати нугу. Перед подачею акуратно зніміть папір і наріжте ласощі гострим ножем на порційні шматочки.
Смачного!

Схожі рецепти