Листковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кожному під силу спекти цей простий, але разом із тим дуже смачний пиріг. Солодкі фрукти всередині хрусткою і смачною скоринки з листкового тіста. Розповідаю про рецепт, як приготувати листковий пиріг.
Тісто підійде покупне, але продається воно в замороженому вигляді, тому перед початком приготування його необхідно розморозити. З фруктів можете використовувати будь-які за смаком. В цьому випадку - солодкі яблука. Крім них використовуйте груші, всілякі ягоди, горіхи. Пиріг подавайте відразу.
- Листкове тісто - 0, 5 кілограма
- Яблука - 3 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/4 склянки
- Яйця - 1 штука

1. Яблука вимийте і розріжте навпіл, видаліть насіння і зріжте шкірку. Наріжте яблука дольками. У сковороді розігрійте вершкове масло, викладіть яблука, додайте до них корицю, цукор (залиште 1 ложку), обсмажуйте 5-7 хвилин.

2. Викладіть лист замороженого листкового тіста з холодильника і залиште його для розморожування.

3. Розкачайте лист розмороженого тесту в тонкий шар.

4. По центру в лінію викладіть яблучну начинку, залиште незаповненими краю.

5. Складіть обидві сторони до центру, накладаючи один край на другий, zatem кінець робочого столу палиці.

6. Збийте в мисці куряче яйце і змастіть їм пиріг.

7. Посипте пиріг залишилася ложкою цукру, щоб вийшла рум'яна кірочка.

8. Зробіть надрізи по всьому пирогу, щоб виходила пара в процесі випікання, і запікайте пиріг в розігрітій до 190 градусів духовці 20 хвилин.

9. Дістаньте пиріг з духовки і розріжте його на шматочки. Смачного!