Рецепт Листковий пиріг фото

Листковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Яйця, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Кожному під силу спекти цей простий, але разом із тим дуже смачний пиріг. Солодкі фрукти всередині хрусткою і смачною скоринки з листкового тіста. Розповідаю про рецепт, як приготувати листковий пиріг.

Тісто підійде покупне, але продається воно в замороженому вигляді, тому перед початком приготування його необхідно розморозити. З фруктів можете використовувати будь-які за смаком. В цьому випадку - солодкі яблука. Крім них використовуйте груші, всілякі ягоди, горіхи. Пиріг подавайте відразу.

  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Яблука - 3 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Яйця - 1 штука
листковий пиріг - фото крок 1
1. Яблука вимийте і розріжте навпіл, видаліть насіння і зріжте шкірку. Наріжте яблука дольками. У сковороді розігрійте вершкове масло, викладіть яблука, додайте до них корицю, цукор (залиште 1 ложку), обсмажуйте 5-7 хвилин.
листковий пиріг - фото крок 2
2. Викладіть лист замороженого листкового тіста з холодильника і залиште його для розморожування.
листковий пиріг - фото крок 3
3. Розкачайте лист розмороженого тесту в тонкий шар.
листковий пиріг - фото крок 4
4. По центру в лінію викладіть яблучну начинку, залиште незаповненими краю.
листковий пиріг - фото крок 5
5. Складіть обидві сторони до центру, накладаючи один край на другий, zatem кінець робочого столу палиці.
листковий пиріг - фото крок 6
6. Збийте в мисці куряче яйце і змастіть їм пиріг.
листковий пиріг - фото крок 7
7. Посипте пиріг залишилася ложкою цукру, щоб вийшла рум'яна кірочка.
листковий пиріг - фото крок 8
8. Зробіть надрізи по всьому пирогу, щоб виходила пара в процесі випікання, і запікайте пиріг в розігрітій до 190 градусів духовці 20 хвилин.
листковий пиріг - фото крок 9
9. Дістаньте пиріг з духовки і розріжте його на шматочки. Смачного!

Схожі рецепти