Лимонний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цінителям цитрусових пропоную спекти "лимонний пиріг в духовці" . Все легко і просто, пиріг після охолодження зберігає смак і аромат лимона. Рекомендую спробувати!
Хочу поділиться рецептом відмінного пирога, він завжди виходить дуже смачним, і відразу скажу, що пиріг не кислий. Я беру один великий лимон, якщо дрібні, то можна два покласти. Пиріг в міру солодкий, приємний, ніжно-лимонний і дуже ароматний.
Отже, дивіться, як приготувати "лимонний пиріг в духовці"!
- Лимон - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Лимон ретельно вимийте, ошпарьтеокропом, щоб прибрати гіркоту. Поріжте шматочками, видаліть кісточки. Покладіть лимон в чопер і подрібніть.
3. Повинна вийде більш-менш однорідна кашка.
4. Розтопити вершкове масло, з'єднайте з цукром.
5. Введіть відразу всі яйця, віночком перемішайте добре до однорідності.
6. Додайте лимонну масу, перемішайте.
7. Додайте просіяне борошно і соду.
8. Перемішайте віночком тісто до однорідного стану, борошняних грудочок не повинно бути.
9. Форму для випікання застеліть пергаментом, змастіть маслом. Перелийте тісто і поставте в гарячу духовку (180 градусів) з 40 хвилин.
10. Лимонний пиріг готовий, остудіть його в формі.
11. Прикрасьте шматочками лимона, притрусіть цукровою пудрою і пробуйте!
12. Приємного чаювання!