Рецепт Лікер «44» фото

Лікер «44»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл, День народження
Напої, Лікери

Лікер, приготований за цим рецептом, можна використовувати у випічці і десертах. Завдяки апельсину і кави смак лікеру виходить дуже насиченим, а кориця надає особливого тепло цього напою.

Головне в приготуванні лікеру - дати йому настоятися. Лікер"44" називається так не тільки тому, що його необхідно наполягати в темному місці при кімнатній температурі 44 дня, але і тому, що для його приготування необхідно взяти 44 зерна кави "арабіка" і 44 кубиків цукру.

Отже, дивіться, як приготувати лікер"44" .

  • Апельсин - 200 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Зерна кави "арабіка" - 44 штук
  • Паличка кориці - 1/2 штуки
  • Горілка - 500 мілілітрів
лікер
1. За допомогою ножа зробіть глибокі надрізи в апельсині і вставте в нього 44 зернятка кави "арабіка" . Помістіть апельсин в літрову банку.
лікер
2. Додайте цукор, полпалочкі кориці і горілку. Щільно закрийте банку кришкою і поставте в темне місце при кімнатній температурі на 44 дня.
лікер
3. Щотижня струшуйте лікер, щоб цукор добре розчинився. Через 44 дня вийміть і відіжміть апельсин, процідіть готовий лікер через марлю. Смачного!

Схожі рецепти