Рецепт Лихоманка, тушкована з овочами фото

Лихоманка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Корисні властивості тріски можна переоцінити. Ця риба дуже корисна як для дорослих, так і для дітей. Я розповім, як приготувати тріску, тушковану з овочами. Безпрограшний і корисний обід!

Опис приготування:

Риба тріска славиться на весь світ своїми цінними властивостями. Вона не містить зайвих жирів, тому підходить для всіх, хто хоче мати струнку фігуру. Тріска насичена вітамінами і корисними мінералами. У поєднанні з овочами користь подвоюється!

  • Лихоманка - 250 грам (філе)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Кабачок - 100 грам
  • Морква - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 1
Я вирішила приготувати тріску в мультиварці, щоб не витрачати багато часу. Тріску слід промити і очистити від кісток. Можна брати вже готове філе, щоб не витрачати сили на чистку від кісточок.
лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 2
Далі приступаємо до підготовки овочів. Картопля очищаємо від шкірки, моєму, ріжемо брусочками.
лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 3
Так само чинимо з кабачком і помідором. Чистим, нарізаємо на невеликі шматочки. Потім цибулю очищаємо від лушпиння і рубаємо дрібно. Морквину очищаємо картоплечисткою, обполіскувати водою і ріжемо тоненько ножем. Рибу і овочі викладаємо в чашу мультиварки.
лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 4
Вибираємо режим"Гасіння" . Доливаємо води в чашу мультиварки. Насипаємо спеції і сіль за смаком. Ставимо час 55 хвилин, чекаємо. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти