Лихоманка, тушкована з овочами

Лихоманка, тушкована з овочами
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Корисні властивості тріски можна переоцінити. Ця риба дуже корисна як для дорослих, так і для дітей. Я розповім, як приготувати тріску, тушковану з овочами. Безпрограшний і корисний обід!

опис приготування:

Риба тріска славиться на весь світ своїми цінними властивостями. Вона не містить зайвих жирів, тому підходить для всіх, хто хоче мати струнку фігуру. Тріска насичена вітамінами і корисними мінералами. У поєднанні з овочами користь подвоюється!

  • лихоманка— 250 грам(філе)
  • Картопля— 3-4 штук
  • Кабачок— 100 грам
  • морква— 30 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 1 Я вирішила приготувати тріску в мультиварці, щоб не витрачати багато часу. Тріску слід промити і очистити від кісток. Можна брати вже готове філе, щоб не витрачати сили на чистку від кісточок.

лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 2 Далі приступаємо до підготовки овочів. Картопля очищаємо від шкірки, моєму, ріжемо брусочками.

лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 3 Так само чинимо з кабачком і помідором. Чистим, нарізаємо на невеликі шматочки. Потім цибулю очищаємо від лушпиння і рубаємо дрібно. Морквину очищаємо картоплечисткою, обполіскувати водою і ріжемо тоненько ножем. Рибу і овочі викладаємо в чашу мультиварки.

лихоманка, тушкована з овочами - фото крок 4 Вибираємо режим "; Гасіння ";. Доливаємо води в чашу мультиварки. Насипаємо спеції і сіль за смаком. ставимо час 55 хвилин, чекаємо. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти

Лихоманка, тушкована в мультиварці

Лихоманка, тушкована в мультиварці

Пропоную всім любителям рибних страв спробувати приготувати смачну тушковану тріску. В мультиварці це робити ще простіше! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування тріски, тушкованої в мультиварці! опис приготування: Тріска - це не тільки смачна, але і корисна рибка, в якій трохи кісток і ...

читати далі
Лихоманка, тушкована в сметані

Лихоманка, тушкована в сметані

Тріска - це дуже смачна риба з невеликою кількістю кісток, але для того, щоб вона залишалася ніжною, її потрібно правильно приготувати! Ділюся з вами одним зі своїх улюблених рецептів тушкованої тріски. опис приготування: Дуже добре поєднується це блюдо з гарніром з круп і овочевими салатами, ...

читати далі
Лихоманка, запечена з овочами

Лихоманка, запечена з овочами

Риба - краще рішення для літнього обіду або вечері. Готується риба дуже швидко, а в компанії стиглих літніх овочів виходить такий соковитою і смачною! швидше спробуйте! опис приготування: Тріска - риба дієтична. Вона багата поживними речовинами, вітамінами і мікроелементами. Готувати її легко ...

читати далі
Лихоманка (філе) смажена

Лихоманка (філе) смажена

Сьогодні покажу вам, як приготувати тріску (філе) смажену. Для цього приготуємо кляр на основі яєць і борошна. І в підсумку швидко отримаємо гаряче блюдо для будь-якого вашого улюбленого гарніру. опис приготування: Мені здається, що найкращі варіанти приготування будь-якої рибки - це запікання...

читати далі
Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі

Лихоманка, обсмажена на сковороді з черрі

Смачна і корисна рибка з соковитими томатами і ароматним базиліком. Таке блюдо ви зможете приготувати всього за 15 хвилин. поділюся рецептом, як приготувати тріску, обсмажену на сковороді з черрі. опис приготування: Використовуйте рибне філе, щоб заощадити час на чистку риби. Її необхідно обсм...

читати далі