Лихоманка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Корисні властивості тріски можна переоцінити. Ця риба дуже корисна як для дорослих, так і для дітей. Я розповім, як приготувати тріску, тушковану з овочами. Безпрограшний і корисний обід!
Риба тріска славиться на весь світ своїми цінними властивостями. Вона не містить зайвих жирів, тому підходить для всіх, хто хоче мати струнку фігуру. Тріска насичена вітамінами і корисними мінералами. У поєднанні з овочами користь подвоюється!
- Лихоманка - 250 грам (філе)
- Картопля - 3-4 штук
- Кабачок - 100 грам
- Морква - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Я вирішила приготувати тріску в мультиварці, щоб не витрачати багато часу. Тріску слід промити і очистити від кісток. Можна брати вже готове філе, щоб не витрачати сили на чистку від кісточок.
Далі приступаємо до підготовки овочів. Картопля очищаємо від шкірки, моєму, ріжемо брусочками.
Так само чинимо з кабачком і помідором. Чистим, нарізаємо на невеликі шматочки. Потім цибулю очищаємо від лушпиння і рубаємо дрібно. Морквину очищаємо картоплечисткою, обполіскувати водою і ріжемо тоненько ножем. Рибу і овочі викладаємо в чашу мультиварки.
Вибираємо режим "гасіння" . Доливаємо води в чашу мультиварки. Насипаємо спеції і сіль за смаком. Ставимо час 55 хвилин, чекаємо. Блюдо готово! Смачного!