Лихоманка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную всім любителям рибних страв спробувати приготувати смачну тушковану тріску. В мультиварці це робити ще простіше! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування тріски, тушкованої в мультиварці!
Тріска - це не тільки смачна, але і корисна рибка, в якій трохи кісток і багато фосфору, її можна готувати самим різним способом. Особливо мені подобається тушкована тріска. Зазвичай готую її з овочами, але сьогодні вирішила спробувати загасити в сметані. Дуже смачно виходить. Для приготування тріски, тушкованої в мультиварці, підійде будь-яка мультиварка, в якій є режим "гасіння" . Сметану вибирайте середньої жирності.
- Лихоманка - 500-700 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
Тріску помийте, відріжте плавники і видаліть кістки. Поріжте на порційні шматки. Викладіть їх в чашу мультиварки.
Дрібно поріжте петрушку, додайте її до риби, приправити сіллю і бурчання poperčite. Підійдуть також рибні приправи.
Цибуля поріжте півкільцями і додайте до риби. Перемішайте акуратно. Нехай рибка промаринуется півгодини хоча б. Можете залишити так, але краще поставити в холодильник.
Через півгодини тріска ввібрала в себе спеції і готова до гасіння.
Додайте сметану. Перемішайте ще раз. Закрийте кришку мультиварки і включіть режим "гасіння" з 30 хвилин.
Тріска виходить дуже соковитою і ароматною.
Подавати готову тріску, тушковану в мультиварці, можете з легким гарніром, наприклад - з рисом. Або просто прикрасьте зеленню. Смачного!