Рецепт Лихоманка, тушкована в мультиварці фото

Лихоманка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную всім любителям рибних страв спробувати приготувати смачну тушковану тріску. В мультиварці це робити ще простіше! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування тріски, тушкованої в мультиварці!

Тріска - це не тільки смачна, але і корисна рибка, в якій трохи кісток і багато фосфору, її можна готувати самим різним способом. Особливо мені подобається тушкована тріска. Зазвичай готую її з овочами, але сьогодні вирішила спробувати загасити в сметані. Дуже смачно виходить. Для приготування тріски, тушкованої в мультиварці, підійде будь-яка мультиварка, в якій є режим "гасіння" . Сметану вибирайте середньої жирності.

  • Лихоманка - 500-700 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 1
Тріску помийте, відріжте плавники і видаліть кістки. Поріжте на порційні шматки. Викладіть їх в чашу мультиварки.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 2
Дрібно поріжте петрушку, додайте її до риби, приправити сіллю і бурчання poperčite. Підійдуть також рибні приправи.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 3
Цибуля поріжте півкільцями і додайте до риби. Перемішайте акуратно. Нехай рибка промаринуется півгодини хоча б. Можете залишити так, але краще поставити в холодильник.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 4
Через півгодини тріска ввібрала в себе спеції і готова до гасіння.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 5
Додайте сметану. Перемішайте ще раз. Закрийте кришку мультиварки і включіть режим "гасіння" з 30 хвилин.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 6
Тріска виходить дуже соковитою і ароматною.
лихоманка, тушкована в мультиварці - фото крок 7
Подавати готову тріску, тушковану в мультиварці, можете з легким гарніром, наприклад - з рисом. Або просто прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти