Легкий суп з желтохвост
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування легкого супу з желтохвост. Malokaloriynиy, нескладний у приготуванні, легкий рибний суп.
Суп легко готується і для нього не потрібна велика кількість інгредієнтів. У приготуванні страви не обов'язково використовувати цілу тушку риби, можна взяти тільки її голову.
- Петрушка - 2-3 штук
- Картопля - 4 штуки
- Сіль і перець - - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Жменю рису - 1 штука
- Морква - 1 штука
- želtohvost - 1 штука
1. В першу чергу для приготування страви нам знадобиться желтохвост. Немає необхідності використовувати всю його тушку, цілком достатньо буде для супу і голови риби. Для оброблення тушки знадобиться гострий ніж.
2. Коли тушку желтохвост обробили, відкладаємо голову в бік. З голови риби видаляємо зябра і потім гарненько промиваємо голову в воді. Разом з риб'ячої головою потрібно відкласти хребет риби і хвіст. З усього цього буде варитися суп.
3. Так як ми готуємо суп дуже легкий, де яскраво виражаються смакові якості риби, овочі тут присутні в малій кількості. Очищаємо і нарізаємо моркву, картопля і цибуля. Коли в каструлі закипить вода, кидаємо в неї порізану моркву і цибулину. Хвилин через п'ять додаємо рис, картопля і риб'ячу голову (голову риби попередньо розрізати навпіл).
4. Хвилин через десять з каструлі виймаємо цибулину, ложем сюди риб'ячий хвіст і хребет. Варимо ще хвилин десять, додаємо спеції і сіль. Коли суп готовий, розливаємо по тарілках і обов'язково додаємо, свіжу зелень.