Легке в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Серед моїх знайомих є кілька людей, які просто жити не можуть без страв з субпродуктів. Я до них ставлюся спокійно, але іноді хочеться поїсти що-небудь подібне. Тому я дізналася новий рецепт.
Дізнайтеся про те, як приготувати легке в мультиварці з овочами. У вас вийде тушковане м'яке блюдо, яке урізноманітнює ваше звичне меню. В рагу можна також додати картоплю і баклажан, що я, взагалі-то, Усе, що ви знайдете у себе на кухні. А головним інгредієнтом може стати майже будь-яке м'ясо.
- Свиняче легке - 700 грам
- Свиняче серце - 500 грам
- Кабачок - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Субпродукти промийте і наріжте брусками. Залийте їх водою і доведіть до кипіння. Потім воду злийте і додайте нову. Варіть м'ясо протягом 1 годину.
Після цього наріжте все овочі. Перекладіть їх в чашу мультиварки.
Додайте до них відварені субпродукти. Поставте режим "гасіння" з 2 годину.
Через одну годину додайте в чашу мультиварки сметану, сіль, перець, масло і лавровий лист.
Ще через годину рагу буде готове. Смачного!