Лаваш з начинкою з сиру і зелені
(покроковий рецепт з фото)
Смачна закуска, яку можна готувати навіть на святковий стіл. Начинка може бути найрізноманітнішою: курка, гриби, ковбаса, сир із зеленню, сир з часником або ропні сири. Пробуйте!
Навіть дієтологи схвалюють помірне поїдання лаваша, оскільки в ньому містяться не тільки високоцінні білки і вуглеводи, але навіть трохи жирів. Начинку можна вибрати різну, але найбільш затребуваною є начинка з сиру, зелений, сметани і часнику. Готується така закуска не більше півгодини, і її відразу можна подавати до столу. Дивіться, як приготувати лаваш з начинкою з сиру і зелені.
- Лаваш - 2 штуки
- Сир - 300 грам
- Зелень - 20 грам
- Крем - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
1. Для приготування цієї закуски нам знадобиться кілька лавашей, сир, крем, зелень і часник.
2. Робимо начинку: змішуємо сир із зеленню і часником. Добре перемішуємо і додаємо сметану. Ще раз перемішуємо до однорідної консистенції. Часник краще видавити, а не різати.
3. Розгортаємо лаваш, добре промазуємо його отриманою масою, після чого починаємо згортати конвертом або рулетиком.
4. Звернув лаваш з начинкою з сиру і зелені, його можна нарізати на порційні шматочки і красиво викласти на блюді.
5. Добре, якщо лаваш з начинкою з сиру і зелені трохи постоїть у холодильнику - так він краще просочиться.