Лаваш з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і легкий обід, вечерю або сніданок - лаваш з куркою! Приготувати дане блюдо не складе особливих труднощів. Крім того, Ви можете нескінченно експериментувати з начинкою, пробуючи нові сполучення.
Перед вами - простий рецепт приготування лаваша з куркою. Попередньо відваріть до готовності куряче філе, потім остудіть і подрібніть в блендері. Змішайте куряче філе з майонезом, скибочками перцю і подрібненим кропом. Змастіть лаваш майонезом, зверху викладіть листя салату і нанесіть на салат начинку з курки з майонезом. Поверніть лаваш рулетом і помістіть в холодильник на пів години. Перед подачею на стіл, поріжте лаваш порційними шматочками. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука (відварне)
- Перець болгарський - 1 штука
- Кріп - 50 грам
- Салат - 100 грам (листя)
- Майонез - 250 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Лаваш - 1 штука
- Сіль - За смаком
Відварене куряче філе подрібнюємо за допомогою блендера.
Дрібно нарізаємо кріп.
Перець промиваємо і очищаємо від насіння, потім нарізаємо тонкою соломкою.
У глибокій ємності змішуємо куряче філе, кріп, перець і майонез (150 мл). Солимо начинку за смаком.
Розкладіть на столі лаваш, змастіть його майонезом.
Зверху кладемо промиті листя салату.
Рівномірно розподіляємо начинку.
Звертаємо лаваш рулетом, загортаємо рулет у фольгу і кладемо на пів години в холодильник. Потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками. Смачного!