Лаваш з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Це просте і ситне блюдо буде як не можна до речі в будь-який час дня!
Дивно простий рецепт лаваша з капустою в мультиварці пропоную взяти на замітку. Мінімум зусиль для приготування - і апетитна, в міру легка і ситна закуска готова. Для пікантності начинки можна використовувати квашену або мариновану капусту, а також свіжу і тушковану.
- Лаваш - 1 штука
- Капуста - 500 грам
- Крем - 1 Склянка
- Яйце - 3-4 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
1. Ось і всі продукти, які будуть потрібні, щоб повторити цей рецепт приготування лаваша з капустою.
2. Викладіть капусту для начинки в глибоку миску, додайте пару яєць. Як випливає все перемішайте і при бажанні додайте спеції або зелень, наприклад.
3. Викладіть лаваш на стіл (стандартного розміру буде потрібно 2 штуки, які потрібно покласти з невеликим нахлестом), а зверху розподіліть начинку.
4. Тепер потрібно акуратно згорнути лаваш спочатку в рулет, а потім загорнути його "равликом" .
5. Викладіть лаваш з капустою в домашніх умовах в форму мультиварки, трохи змащену маслом. В окремій мисочці приготуйте заливку, з'єднавши сметану і яйця.
6. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції і трави, наприклад.
7. Все як слід перемішайте до однорідності.
8. Залишилося вилити суміш зверху і включити мультиварку на режим "випічка" приблизно на 1 час. Ще один варіант, як зробити лаваш з капустою, - це запекти його в духовці.
9. Через годинку вийде ось такий апетитний пиріг. При бажанні можна додати зверху жменю сиру, вона додасть особливу пікантність і рум'яної скоринки. Смачного!