Квасолевий паштет
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий паштет - недорога і оригінальна закуска швидкого приготування. Ваші гості точно не відразу здогадаються, з чого зроблений цей апетитний бутерброд.
Рецепт приготування квасоляного паштету дійсно простий і часто виручає, коли гості вже на порозі.
1. З консервованої квасолі злити рідину в окрему ємність.
2. Цибулину і часник почистити і нарізати дрібно.
3. На невеликій кількості оливкової олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і часник.
4. Селера порізати дрібними кубиками і відправити на сковороду.
5. Квасоля додати до овочів і згасити на сковороді з невеликою кількістю злитої рідини пару хвилин.
6. З лимон видавити сік.
7. Горіхи трохи подрібнити. Можна залишити шматочки побільше, тоді вони будуть добре чутні в паштет. Якщо хочете однорідної структури, то краще подрібнити в порошок.
8. У блендер відправити овочі зі сковороди і трохи збити.
9. Лимонний сік змішати з оливковою олією і оцтом. Поступово додавати в блендер і продовжувати збивати.
10. Густу структуру паштету пом'якшувати за допомогою злитої з квасолі рідини до досягнення бажаної консистенції.
11. Зелену цибулю вимити, просушити і дуже дрібно нарізати.
12. Додати в паштет і добре перемішати. За необхідності трохи посолити.
Це простий рецепт квасоляного паштету підійде для бутербродів зі свіжим і підсмаженим хлібом або домашніх чіпсів.
Не варто поспішати і подавати його до столу гарячим, злегка остигнув він буде набагато смачніше.
- Квасоля - 500 грам(Лучше консервированная)
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Горіхи - 100 грам
- Часник - 3-5 зубчиків
- Оливкова олія - 2-5 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. З консервованої квасолі злити рідину в окрему ємність.
2. Цибулину і часник почистити і нарізати дрібно.
3. На невеликій кількості оливкової олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і часник.
4. Селера порізати дрібними кубиками і відправити на сковороду.
5. Квасоля додати до овочів і згасити на сковороді з невеликою кількістю злитої рідини пару хвилин.
6. З лимон видавити сік.
7. Горіхи трохи подрібнити. Можна залишити шматочки побільше, тоді вони будуть добре чутні в паштет. Якщо хочете однорідної структури, то краще подрібнити в порошок.
8. У блендер відправити овочі зі сковороди і трохи збити.
9. Лимонний сік змішати з оливковою олією і оцтом. Поступово додавати в блендер і продовжувати збивати.
10. Густу структуру паштету пом'якшувати за допомогою злитої з квасолі рідини до досягнення бажаної консистенції.
11. Зелену цибулю вимити, просушити і дуже дрібно нарізати.
12. Додати в паштет і добре перемішати. За необхідності трохи посолити.
Це простий рецепт квасоляного паштету підійде для бутербродів зі свіжим і підсмаженим хлібом або домашніх чіпсів.
Не варто поспішати і подавати його до столу гарячим, злегка остигнув він буде набагато смачніше.