Рецепт Квасолевий паштет фото

Квасолевий паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Паштети

Квасолевий паштет - недорога і оригінальна закуска швидкого приготування. Ваші гості точно не відразу здогадаються, з чого зроблений цей апетитний бутерброд.

Рецепт приготування квасоляного паштету дійсно простий і часто виручає, коли гості вже на порозі.

1. З консервованої квасолі злити рідину в окрему ємність.

2. Цибулину і часник почистити і нарізати дрібно.

3. На невеликій кількості оливкової олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і часник.

4. Селера порізати дрібними кубиками і відправити на сковороду.

5. Квасоля додати до овочів і згасити на сковороді з невеликою кількістю злитої рідини пару хвилин.

6. З лимон видавити сік.

7. Горіхи трохи подрібнити. Можна залишити шматочки побільше, тоді вони будуть добре чутні в паштет. Якщо хочете однорідної структури, то краще подрібнити в порошок.

8. У блендер відправити овочі зі сковороди і трохи збити.

9. Лимонний сік змішати з оливковою олією і оцтом. Поступово додавати в блендер і продовжувати збивати.

10. Густу структуру паштету пом'якшувати за допомогою злитої з квасолі рідини до досягнення бажаної консистенції.

11. Зелену цибулю вимити, просушити і дуже дрібно нарізати.

12. Додати в паштет і добре перемішати. За необхідності трохи посолити.

Це простий рецепт квасоляного паштету підійде для бутербродів зі свіжим і підсмаженим хлібом або домашніх чіпсів.

Не варто поспішати і подавати його до столу гарячим, злегка остигнув він буде набагато смачніше.


  • Квасоля - 500 грам(Лучше консервированная)
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Горіхи - 100 грам
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Оливкова олія - 2-5 Ст. Ложок
  • Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - 1 щіпка
Рецепт приготування квасоляного паштету дійсно простий і часто виручає, коли гості вже на порозі.

1. З консервованої квасолі злити рідину в окрему ємність.

2. Цибулину і часник почистити і нарізати дрібно.

3. На невеликій кількості оливкової олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і часник.

4. Селера порізати дрібними кубиками і відправити на сковороду.

5. Квасоля додати до овочів і згасити на сковороді з невеликою кількістю злитої рідини пару хвилин.

6. З лимон видавити сік.

7. Горіхи трохи подрібнити. Можна залишити шматочки побільше, тоді вони будуть добре чутні в паштет. Якщо хочете однорідної структури, то краще подрібнити в порошок.

8. У блендер відправити овочі зі сковороди і трохи збити.

9. Лимонний сік змішати з оливковою олією і оцтом. Поступово додавати в блендер і продовжувати збивати.

10. Густу структуру паштету пом'якшувати за допомогою злитої з квасолі рідини до досягнення бажаної консистенції.

11. Зелену цибулю вимити, просушити і дуже дрібно нарізати.

12. Додати в паштет і добре перемішати. За необхідності трохи посолити.

Це простий рецепт квасоляного паштету підійде для бутербродів зі свіжим і підсмаженим хлібом або домашніх чіпсів.

Не варто поспішати і подавати його до столу гарячим, злегка остигнув він буде набагато смачніше.

Схожі рецепти