Квас без дріжджів на хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Квас - це охолоджуючий безалкогольний напій, що виходить шляхом бродіння. Його готують з хліба, рису, вівсяних пластівців і іншого. Розповім про рецепт, як приготувати квас без дріжджів на хлібі.
Цей напій дуже популярний по всьому світу. Вони приємно охолоджує і втаязикє спрагу. Готую квас без дріжджів на сухариках житнього хліба. Такий квас робиться не за один день, йому потрібно кілька днів, щоб він гарненько настоявся. Подають блюдо обов'язково холодним.
- Сухарі - 2 склянки (з житнього хліба )
- Цукровий пісок - 1 Склянка
- Вода - 6-8 склянок
- Ізюм - За смаком
1
Закип'ятіть воду, потім залиште її для охолодження. Після змішайте 2 склянки води з цукровим піском.
2
У банку викладіть шматочки хліба, заліт їх цукровою водою. Заповніть банку залишилася водою.
3
Залиште банку в кімнаті на 7 днів, кожен день відкривайте її, щоб вийшли гази бродіння.
4
Через тиждень процідіть рідину через марлю, складену в декілька шарів, потім додайте кілька родзинок і залиште на 1-2 дня.
5
Готовий напій відправте в холодильник, а потім подавайте до столу.