Рецепт Квас без дріжджів на хлібі фото

Квас без дріжджів на хлібі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Ізюм , Сухарики
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Напої , Квас
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.

Квас - це охолоджуючий безалкогольний напій, що виходить шляхом бродіння. Його готують з хліба, рису, вівсяних пластівців і іншого. Розповім про рецепт, як приготувати квас без дріжджів на хлібі.

Опис приготування:

Цей напій дуже популярний по всьому світу. Вони приємно охолоджує і втаязикє спрагу. Готую квас без дріжджів на сухариках житнього хліба. Такий квас робиться не за один день, йому потрібно кілька днів, щоб він гарненько настоявся. Подають блюдо обов'язково холодним.

  • Сухарі - 2 склянки (з житнього хліба )
  • Цукровий пісок - 1 Склянка
  • Вода - 6-8 склянок
  • Ізюм - За смаком
1
Закип'ятіть воду, потім залиште її для охолодження. Після змішайте 2 склянки води з цукровим піском.
2
У банку викладіть шматочки хліба, заліт їх цукровою водою. Заповніть банку залишилася водою.
3
Залиште банку в кімнаті на 7 днів, кожен день відкривайте її, щоб вийшли гази бродіння.
4
Через тиждень процідіть рідину через марлю, складену в декілька шарів, потім додайте кілька родзинок і залиште на 1-2 дня.
5
Готовий напій відправте в холодильник, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти