Рецепт Курячі стегенця в маринаді фото

Курячі стегенця в маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі стегенця
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Люблю курячі стегенця. Вони недорогі, м'ясисті, з маленькою кісточкою і готуються просто. Спробуйте одну з цікавих варіацій приготування курячих стегенець в маринаді.

На мій погляд, найвдаліший маринад для курки - з додаванням оцту. Він відмінно відтіняє ніжність м'яса, надає легку кислинку, яка в даному рецепті дуже до речі. Ніжне, соковите м'ясо і кисло-солодкий соус… Приготуйте!

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 часточки
  • Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
  • Цукровий пісок коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мелений чорний перець - 1 щіпка
  • Курячі стегенця без шкіри - 4 штуки
  • Петрушка - За смаком
курячі стегенця в маринаді - фото крок 1
1. Займемося приготуванням маринаду. Часник пропустіть через чеснокодавку або натріть на дрібній тертці, змішайте з оливковою олією, бальзамічним оцтом, цукром, соєвим соусом і меленим перцем.
курячі стегенця в маринаді - фото крок 2
2. Вимийте курячі стегна і обсушити, потім викладіть в контейнер і залийте приготовленим маринадом. Надішліть контейнер з м'ясом в холодильник на 1-8 годин.
курячі стегенця в маринаді - фото крок 3
3. У форму для запікання викладіть курячі стегенця разом з маринадом.
курячі стегенця в маринаді - фото крок 4
4. Запікайте курку в розігрітому до 170-180 градусів духовці близько 45 хвилин. Готову страву прикрасьте рубаною петрушкою і подавайте гарячим до столу. Смачного!

Схожі рецепти