Курячі котлети з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Смачні котлети з м'ясного фаршу - це відмінне доповнення до гарніру з картоплі або для каші. Робляться вони дуже просто і швидко. Розповідаю, як приготувати курячі котлети з курячого фаршу.
Котлетки можна зробити з яловичини, свинини, курки і інших видів м'яса, а також овочеві (для вегетаріанців). Ви можете нарізати куряче філе шматочками або подрібнити за допомогою м'ясорубки. Котлети можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або приготувати в пароварці. До столу котлети подають гарячими.
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Рослинна олія - За смаком
- Цибуля - 200 грам
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Koriandr - 2 штуки (гілочки)
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - За смаком
1
Вимийте куряче філе і витріть його серветками, перейдіть через м'ясорубку.
2
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно, розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте цибулю, додайте до нього куркуму.
3
Викладіть в сковороду фарш, сіль і poperčite, обсмажте до напівготовності. Відваріть картоплю і подрібніть його в пюре.
4
Перекладіть фарш в миску, додайте рубані листя коріандру, варена картопля.
5
Сформуйте невеликі котлетки, в окрему миску вбийте курячі яйця, а в іншу висипте панірувальні сухарі.
6
Обваляйте кожну котлету в яйці, потім - в панірувальних сухарях.
7
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте котлети з двох сторін до готовності.
8
Подавайте котлети гарячими, з томатним соусом. Смачного!