Рецепт Котлети по Дюканов з курячого фаршу фото

Котлети по Дюканов з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Курячий фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Будучи на дієті, завжди доводиться контролювати, що покласти в рот. Але куди простіше, якщо дієта дозволяє класти в рот щось смачне! ось, як приготувати котлети по Дюканов з курячого фаршу.

Опис приготування:

Смажені на сковороді котлети, як правило, виходять жірновато. Це властивість стосується саме фаршу. Прості шматки м'яса не вбирають в себе стільки жиру. Тому краще готувати котлети або на пару, або на антипригарной сковорідці, як це роблю я.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Вівсяні висівки - 1 Склянка
  • Крохмаль кукурудзяний - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
котлети по Дюканов з курячого фаршу - фото крок 1
Нам знадобиться куряче філе. Розрізаємо м'ясо на шматочки і перемелює в блендері. У нас вийшов однорідний курячий фарш. Покупної фарш я не люблю. Ніколи не знаєш, з чого він зроблений.
котлети по Дюканов з курячого фаршу - фото крок 2
Нарізаємо дрібно цибулю. Кладемо його в фарш. Насипаємо стакан висівок і кілька столових ложок кукурудзяного крохмалю. Розбиваємо пару яєчок. Все ретельно перемішуємо.
котлети по Дюканов з курячого фаршу - фото крок 3
Беремо сковорідку з антипригарним покриттям. Викладаємо котлети на розпечену поверхню, обсмажуємо з двох сторін (з кожної по 2-3 хвилини). Потім доливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою на несильному вогні.
котлети по Дюканов з курячого фаршу - фото крок 4
Через півгодини все готово, так як фарш завжди готується швидше, ніж цільні шматки м'яса або птиці. Гарячі котлети викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти