Котлети по Дюканов з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Будучи на дієті, завжди доводиться контролювати, що покласти в рот. Але куди простіше, якщо дієта дозволяє класти в рот щось смачне! ось, як приготувати котлети по Дюканов з курячого фаршу.
Смажені на сковороді котлети, як правило, виходять жірновато. Це властивість стосується саме фаршу. Прості шматки м'яса не вбирають в себе стільки жиру. Тому краще готувати котлети або на пару, або на антипригарной сковорідці, як це роблю я.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Вівсяні висівки - 1 Склянка
- Крохмаль кукурудзяний - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Нам знадобиться куряче філе. Розрізаємо м'ясо на шматочки і перемелює в блендері. У нас вийшов однорідний курячий фарш. Покупної фарш я не люблю. Ніколи не знаєш, з чого він зроблений.
Нарізаємо дрібно цибулю. Кладемо його в фарш. Насипаємо стакан висівок і кілька столових ложок кукурудзяного крохмалю. Розбиваємо пару яєчок. Все ретельно перемішуємо.
Беремо сковорідку з антипригарним покриттям. Викладаємо котлети на розпечену поверхню, обсмажуємо з двох сторін (з кожної по 2-3 хвилини). Потім доливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою на несильному вогні.
Через півгодини все готово, так як фарш завжди готується швидше, ніж цільні шматки м'яса або птиці. Гарячі котлети викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню. Смачного!