Куряче філе з яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх близьких смачним незвичайним вечерею, яке готується дуже швидко і легко. Це ароматне блюдо, в якому смак кислих яблук ідеально поєднується з ніжним соковитим курячим філе.
Куряче філе має безліч варіантів приготування. Але іноді хочеться спробувати незвичайне поєднання інгредієнтів і відчути новий смак. Одним з таких страв і є куряче філе з яблуками в духовці. Філе виходить соковитим і ніжним, з яблучним ароматом і невеликою кислинкою. Рецепт приготування курячого філе з яблуками в духовці дуже простий і готувати страву легко і швидко. Це відмінний варіант для сімейної вечері - легкий і смачний. А як приготувати куряче філе з яблуками в духовці я вам із задоволенням розповім.
- Куряче філе - 500 грам
- Яблука - 2-3 штук (тверді сорти)
- Яблучний сік - 100 мілілітрів
- Петрушка - 2-3 штук
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Твердий сир - 70 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Куряче філе необхідно промити і нарізати на невеликі шматочки. Додамо сіль і перець і перемішати.
Яблука теж треба помити, очистити від шкірки і насіння і нарізати невеликими скибочками.
Викладаємо філе в форму, добре розрівнявши. Далі додаємо шар з яблук і посипаємо дрібно нарізаною петрушкою. Сік змішаємо з гірчицею і заливаємо наше блюдо.
Твердий сир натерти на крупній тертці і посипаємо щедро всю поверхню страви.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Повинна з'явиться ароматна золота скоринка.
Не забудьте прикрасити куряче філе з яблуками гілочками петрушки.