Куряче філе з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную в скарбничку ваших рецептів цікаве куряче філе з яблуками. Запечена в духовці куряча грудка, поєднана з ароматом і смаком яблук, не залишить байдужим ваших близьких, обіцяю!
Для того щоб приготувати курячу грудку з яблуками, необхідно трохи інгредієнтів: куряче філе, яблука, вершки, сир. Отримане блюдо має чудовий аромат, суфле з сиру і вершків об'єднує в єдине ціле курку і яблука, створюючи неповторну, що викликає апетит комбінацію ароматів і смаку. Спробувавши одного разу, ви неодмінно візьмете рецепт на замітку і будете по ньому створювати кулінарні шедеври для рідних і друзів.
- Куряче філе - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Каррі - За смаком
- Яблуко - 3 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершки - 150 грам
1. Перед тим як приготувати дуже смачне ароматне куряче філе з яблуками, підготуйте необхідні продукти. Помийте і обсушіть куряче філе. Розріжте його вздовж шматка таким чином, щоб в результаті отримати дві великі частини. Нанесіть на кожну з частин по два глибоких хрестоподібних порізу. Кожен з шматочків натріть сіллю і приправою карі для курки. Покладіть куряче філе в підготовлену для випікання форму. Поріжте на акуратні часточки яблука (не забувши при цьому позбутися від шкірки і насіння). Розкладіть красиво часточки навколо філе.
2. Натріть на крупній тертці твердий сир. Поверх курячих шматочків викладіть рівним шаром тертий сир.
3. Акуратно збийте за допомогою блендера яйця. Додайте вершки. Добре перемішайте. Рівномірно нанесіть цю суміш поверх тертого сиру.
4. Добре розігрійте духовку (градусов до 200). Поставте блюдо в духовку на 40 - 50 хвилин. Після закінчення ви отримаєте м'яке куряче блюдо в сирному суфле. Тепер ви знаєте, як приготувати куряче філе з яблуками. Смачного!