Куряча грудка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати курячу грудку з вешенками - вельми просте, але дуже смачне і ситне блюдо. Вам повинно сподобатися, гриби додають аромат, а в поєднанні з куркою получется ніжне блюдо!
Ділюся простим рецептом, як приготувати курячу грудку з вешенками. Смачне і дуже ситне виходить страва, вам воно обов'язково припаде до душі! Смак і ніжний, і соковитий одночасно, а оксамитова ніжна підлива прикрасить навіть самий нудний і звичний гарнір! За традицією білі соуси подають до білого: тобто як гарнір підійде найкраще рис, картопляне пюре або макарони.
- Гливи - 300 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити шматочки курки. Спеції - за смаком. Сюди ж додамо гриби, пожарим їх, поки рідина не виділиться і не випарується.
2. Коли рідина випарується, на сковорідку додаємо цибулю. Обсмажити його до рум'яності.
3. Заливаємо все вершками, додаємо спеції, тушкуємо під кришкою на маленькому вогні.
4. Нехай блюдо перекипить, потім засікаємо ще п'ять хвилин - і вимикаємо. Подаємо з улюбленим гарніром і насолоджуємося смаком!