Рецепт Куряча грудка з вешенками фото

Куряча грудка з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати курячу грудку з вешенками - вельми просте, але дуже смачне і ситне блюдо. Вам повинно сподобатися, гриби додають аромат, а в поєднанні з куркою получется ніжне блюдо!

Опис приготування:

Ділюся простим рецептом, як приготувати курячу грудку з вешенками. Смачне і дуже ситне виходить страва, вам воно обов'язково припаде до душі! Смак і ніжний, і соковитий одночасно, а оксамитова ніжна підлива прикрасить навіть самий нудний і звичний гарнір! За традицією білі соуси подають до білого: тобто як гарнір підійде найкраще рис, картопляне пюре або макарони.

  • Гливи - 300 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
куряча грудка з вешенками - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити шматочки курки. Спеції - за смаком. Сюди ж додамо гриби, пожарим їх, поки рідина не виділиться і не випарується.
куряча грудка з вешенками - фото крок 2
2. Коли рідина випарується, на сковорідку додаємо цибулю. Обсмажити його до рум'яності.
куряча грудка з вешенками - фото крок 3
3. Заливаємо все вершками, додаємо спеції, тушкуємо під кришкою на маленькому вогні.
куряча грудка з вешенками - фото крок 4
4. Нехай блюдо перекипить, потім засікаємо ще п'ять хвилин - і вимикаємо. Подаємо з улюбленим гарніром і насолоджуємося смаком!

Схожі рецепти