Куряча грудка з травами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Куряча грудка - найкорисніша частина курки. Часто вона буває трохи сухувата, але приготована за цим рецептом, грудка виходить соковитою і дуже смачною. Готується це блюдо дуже просто!
Опис приготування:
Таке блюдо приготувати зовсім нескладно. І воно прекрасно урізноманітнює ваш стіл. Виходить щось на зразок рулету з курки з соковитою ароматною начинкою з сирного сиру, помідорів і бекону. Запікається грудка в духовці, що знову-таки робить її ще більш корисною!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Вершковий сир - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Баклажан - 1/2 штуки
- Бекон - 4 скибочки
- Базилік - 8 штук (листочки)
- Сіль - За смаком
Курячі грудки розрізати навпіл.
Злегка відбити качалкою. Викласти на одну половину вершковий сир.
Викласти нарізані помідори і баклажан.
Покладіть скибочку бекону.
Загорніть рулетом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин. Смачного!