Рецепт Запечена грудка з травами фото

Запечена грудка з травами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка, Зелень, Базилік, Розмарин, Куряча грудка, Чебрець
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Сьогодні у мене одна з варіацій приготування курячої грудки. На цей раз приготував її з ароматними травами. Що вийшло в результаті? Вийшло дуже смачне і соковите блюдо!

У Вас вийде соковите і ніжне м'ясо, просочене ароматами і смаками різних сушених трав. Курочку можна подавати з гарніром або, наприклад, приготувати ситний бутерброд, бутерброд, додати в салат. Раджу приготувати!

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Курячі грудки - 1, 3 кілограма
запечена грудка з травами - фото крок 1
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте до нього подрібнений часник, трави, мелений перець, сіль і перемішайте.
запечена грудка з травами - фото крок 2
2. Курячі грудки на кістки вимийте, обсушити і змастити приготованою сумішшю з масла і трав.
запечена грудка з травами - фото крок 3
3. Викладіть м'ясо в форму для запікання, накрийте фольгою.
запечена грудка з травами - фото крок 4
4. Запікайте м'ясо в розігрітій до 135-140 градусів духовці 45 хвилин, потім дістаньте і полийте його виделевшегося соками. Знову відправте в духовку на 45 хвилин.
запечена грудка з травами - фото крок 5
5. Збільште температуру до 210 і запікайте ще 20 хвилин, тільки вже без фольги.
запечена грудка з травами - фото крок 6
6. Дістаньте м'ясо і щедро полийте його соками, залиште на 10-15 хвилин.
запечена грудка з травами - фото крок 7
7. Гострим ножем розрізати м'ясо на шматочки.
запечена грудка з травами - фото крок 8
8. Подавайте курочку відразу, полив соками і прикрасивши подрібненою петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти