Запечена грудка з травами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене одна з варіацій приготування курячої грудки. На цей раз приготував її з ароматними травами. Що вийшло в результаті? Вийшло дуже смачне і соковите блюдо!
У Вас вийде соковите і ніжне м'ясо, просочене ароматами і смаками різних сушених трав. Курочку можна подавати з гарніром або, наприклад, приготувати ситний бутерброд, бутерброд, додати в салат. Раджу приготувати!
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Розмарин сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - За смаком
- Курячі грудки - 1, 3 кілограма
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте до нього подрібнений часник, трави, мелений перець, сіль і перемішайте.
2. Курячі грудки на кістки вимийте, обсушити і змастити приготованою сумішшю з масла і трав.
3. Викладіть м'ясо в форму для запікання, накрийте фольгою.
4. Запікайте м'ясо в розігрітій до 135-140 градусів духовці 45 хвилин, потім дістаньте і полийте його виделевшегося соками. Знову відправте в духовку на 45 хвилин.
5. Збільште температуру до 210 і запікайте ще 20 хвилин, тільки вже без фольги.
6. Дістаньте м'ясо і щедро полийте його соками, залиште на 10-15 хвилин.
7. Гострим ножем розрізати м'ясо на шматочки.
8. Подавайте курочку відразу, полив соками і прикрасивши подрібненою петрушкою. Смачного!