Куряча грудка з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка - це цінне джерело білка і важливий інгредієнт при правильному харчуванні. Тому я раджу, як приготувати курячу грудку з овочами в мультиварці, щоб було корисно і смачно!
Можете спробувати приготувати і інші овочі таким же чином.
Грудка на пару виходить соковитою і ароматною завдяки моїм улюбленим спецій. Морквину я вибираю солодку, тоді вона виходить дуже смачною.
Лляна олія можна замінити оливковою, але воно корисніше.
- Куряча грудка - 200 грам
- Брокколі - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Мал - 20 грам
- Масло льону - 4 грами
- Спеції - За смаком
1. Курячі грудки помийте і наріжте на шматочки. Додати сіль.
2. Натріть травами або спеціями кожен шматочок. Я люблю італійські трави.
3. Морквину наріжте уздовж, а брокколі розділіть на суцвіття.
4. Викладіть овочі і грудку в посуд для приготування на пару і посоліть овочі.
5. У мультиварку налийте літр води і трохи підсолити. Надішліть в воду рис. Зверху поставте овочі і м'ясо.