Рецепт Куряча грудка, тушкована з овочами фото

Куряча грудка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для дітей і дорослих куряча грудка, тушкована з овочами в домашніх умовах - це дуже вдала ідея для обіду або вечері. Виходить смачно і ситно, до того ж, це просто в приготуванні.

Опис приготування:

Коли куряча грудка, тушкована з овочами в домашніх умовах, буде готова, можна доповнити її перед подачею дрібкою зелені, ложкою жирної сметани або скибочкою лимона, наприклад.


  • Грудка - 300 грам
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2-3 штук
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Спеції - 1 Чайна ложка
1
Почніть процес приготування з підготовки овочів, очистіть картопля, наріжте його невеликими шматочками. Цибуля, морква, солодкий перець і часник очистіть і подрібніть. З помідора зніміть шкірку, теж наріжте його невеликими кубиками. Можна також використовувати кабачки або баклажани, наприклад.
2
Курячі грудки вимийте і висушіть трохи паперовою серветкою. Наріжте середніми шматочками.
3
У сотейнику розігрійте рослинне масло. Викладіть туди курочку, обсмажте її на сильному вогні до утворення скоринки.
4
Додайте цибулю з часником, смажте на середньому вогні пару хвилин.
5
Слідом викладіть моркву і солодкий перець. Овочі не потрібно сильно обсмажувати, можна навіть відразу викласти їх в сотейник без обсмажування.
6
Картопля і помідор відправте в сотейник. Посоліть і поперчіть все за смаком, акуратно перемішайте.
7
Влийте воду або бульйон. Додайте спеції за смаком (kurkumu, паприка, koriandr і TD). Доведіть до кипіння і залиште на повільному вогні під кришкою.

Схожі рецепти