Куряча грудка, тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Здорове харчування - запорука гарного самопочуття. Мультиварка дозволяє мені з легкістю готувати смачні і корисні страви. Пропоную, рецепт, як приготувати курячу грудку, тушковану в мультиварці.
Одночасно з грудкою готую картоплю і зелену стручкову квасолю. Виходить ситний і корисний обід або вечерю. Можна додати в чашу і інші овочі, наприклад: томати або кукурудзу. Картопля краще не очищати від шкірки, так він краще збереже форму. За смаком можна додати будь-які спеції і трави.
- Куряча грудка - 4-5 штук
- Картопля - 2 кілограма
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Італійські спеції - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена квасоля - 1-1, 5 кілограма
- Вода - 1-1, 5 склянки
1. Курячі грудки купую в супермаркеті, вона відокремлена від кістки і упакована в поліетилен. Дістаю з упаковки і мою її, потім витираю серветками. Розміщую грудку на дно мультиварки.
2. Посипаю грудку сумішшю італійських трав і перемішую трохи.
3. За смаком солю грудки, посипаю сушеним базиліком (можна використовувати будь-які інші спеції) і чорним меленим перцем.
4. Поливаю м'ясо оливковою олією (можна використовувати соняшникову).
5. Картопля гарненько мою з мочалкою, оскільки готую його з шкіркою. Чи не розрізаю його, а цілком кладу на курячі грудки.
6. Квасоля у мене вимита і очищена, кладу її поверх картоплі.
7. Заливаю вміст чаші склянкою кип'яченої води. Закриваю кришку мультиварки і виставляю режим «Гасіння», час - 4-5 годин.
8. Викладаю на тарілку шматочок курки, картопля і зелену квасолю. Смачного!