Куряча грудка, тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка за цим рецептом виходить дуже м'якою і соковитою. Готується дуже швидко і з найдоступніших продуктів. Дуже раджу приготувати цю страву і порадувати свою сім'ю.
Блюдо дуже добре тим, що містить хоч і трохи інгредієнтів, але настільки збалансованих між собою, що не потребує ні в яких доповненнях. Але за своїм бажанням можете, звичайно, додати цибулю або часник.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Чорнослив - 150 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Томати - 250 грам (у власному соку)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Грудку помийте і наріжте на шматочки.
2. Трохи обсмажте на сковороді з додаванням олії.
3. Томати трохи подрібніть, додайте до курки. Додати сіль, додайте цукор, Тушіте 15 хвилин.
4. Чорнослив замочити в гарячій воді, розріжте на 2-3 частини і додайте в сковороду.
5. Гасіть ще хвилин 20. Подайте до столу.
Смачного!
Смачного!