Рецепт Куряча грудка, тушкована з чорносливом фото

Куряча грудка, тушкована з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Сухофрукти , Чорнослив , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куряча грудка за цим рецептом виходить дуже м'якою і соковитою. Готується дуже швидко і з найдоступніших продуктів. Дуже раджу приготувати цю страву і порадувати свою сім'ю.

Опис приготування:

Блюдо дуже добре тим, що містить хоч і трохи інгредієнтів, але настільки збалансованих між собою, що не потребує ні в яких доповненнях. Але за своїм бажанням можете, звичайно, додати цибулю або часник.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Чорнослив - 150 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Томати - 250 грам (у власному соку)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
куряча грудка, тушкована з чорносливом - фото крок 1
1. Грудку помийте і наріжте на шматочки.
куряча грудка, тушкована з чорносливом - фото крок 2
2. Трохи обсмажте на сковороді з додаванням олії.
куряча грудка, тушкована з чорносливом - фото крок 3
3. Томати трохи подрібніть, додайте до курки. Додати сіль, додайте цукор, Тушіте 15 хвилин.
куряча грудка, тушкована з чорносливом - фото крок 4
4. Чорнослив замочити в гарячій воді, розріжте на 2-3 частини і додайте в сковороду.
куряча грудка, тушкована з чорносливом - фото крок 5
5. Гасіть ще хвилин 20. Подайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти