Куряча грудка з овочами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Деякі поєднання продуктів не прийдуть просто так в голову. І тільки методом проб і помилок з'являються нові і цікаві страви. Ось і мій рецепт був створений таким шляхом, пропоную ознайомитися.
Тепер ви теж можете дізнатися, як приготувати курячу грудку з овочами і сиром у вигляді котлеток. Це гаряче блюдо вважається низькокалорійним, особливо якщо ви будете не смажити котлетки, а зробите все на пару. Для гарніру вибирайте легкі тушковані або варені овочі, також підійде гречана каша.
- Куряча грудка - 800 грам
- Морква - 90 грам
- Сир - 200 грам
- Петрушка - 20 грам
- Кабачок - 350 грам
- Кріп - 20 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 20 грам
- Яйце - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
Перець помийте, видаліть з нього насіння, подрібніть його. Кабачок помийте, Чистий і натрію melkoy tёrke.
Грудку пропустіть через м'ясорубку. Це ж зробіть з морквою і часником. До фаршу додайте сир, кабачок, перець, сіль, перець чилі, всю зелень, яйце, крохмаль і приправу.
Замішайте фарш. Залиште його на 10-15 хвилин в морозилці.
Сформуйте з фаршу котлети. Обсмажуйте їх приблизно 3 хвилини з одного боку на розігрітій з маслом сковороді.
Обсмажте котлети з іншого боку (ще хвилини 3). Все готово! Смачного!